Publicerad 2017-02-16

Att Saint-Etienne är Zlatan Ibrahimovics favoritmotstånd är knappast någon överdrift.

I kvällens Europa League-möte på Old Trafford slog svensken till med ett hattrick.

Totalt har han nu gjort 17 mål mot Saint-Etienne.

Zlatan Ibrahimovic gjorde på 13 möten 14 mål mot Saint-Etienne under sin tid i Paris Saint Germain.

Nu har han även stått för fullträff nummer 15, 16 och 17.

I kvällens Europa League-möte på Old Trafford bjöds Manchester United på ett fint frisparksläge med kvarten spelad.

Fram stegade Zlatan Ibrahimovic som sköt hårt och lågt och fick se bollen via muren långsamt rulla över mållinjen.

Två nya fullträffar i andra

I andra halvlek var det dags igen. Efter fint förarbete av Marcus Rashford kunde ”Ibra” enkelt bredsida in 2–0 i öppet mål.

Om han var nöjd där? Knappast.

Med bara några minuter kvar av ordinarie tid ordnade Zlatan en straff för United, tog hand om den själv och stänkte in 3–0 lågt till vänster.

Därmed säkrade han sitt första hattrick i Manchester United – och påminde oss om att Saint-Etienne är det lag han har haft klart lättast att göra mål på under sin karriär.