Uppdaterad 2018-10-08 | Publicerad 2018-10-06

Inget insläppt mål på över 200 minuter.

Mot Empoli höll Robin Olsen sin andra raka nolla.

Totalt har det blivit tre nollor i Serie A.

Robin Olsen höll nollan i premiären mot Torino på bortaplan. Sedan hade Roma fyra jobbiga matcher på raken där laget inte tog en enda vinst och släppte in nio mål.

Men Roma vände trenden med 4–0 hemma mot Frosinone. Efter det vann man derbyt mot Lazio och sedan kom en storseger i Champions League: 5–0 mot Viktoria Plzen.

På lördagskväll kom en ny trepoängare och en ny nolla för Robin Olsen. Roma vann borta mot Empoli med 2–0. Målen gjordes av Steven Nzonzi och Edin Dzeko.

Senaste målet Robin Olsen släppte förbi sig kom i derbyt mot Lazio. Ciro Immobile tryckte in bollen i den 67:e minuten.

Empoli brände straff

Empoli skapade flera bra målchanser, men hade problem med siktet. Bästa möjligheterna hade Francesco Caputo. I den 58:e minuten missade han straff, han sköt över.

Roma är på tredje plats i Serie A. Empoli är på 18:e plats.

Alla matcher i Serie A och La Liga sänds på strivesport.com (79 kr/månaden)