Stormöte i grupp F.

Då avgjorde Wendie Renard för Frankrike mot Brasilien.

Matchen slutade 2–1.

Frankrike stod för ett bottennapp i premiären mot Jamaica.

Anfallaren Kadidiatou Diani hade flera chanser – men fick inte in bollen och matchen slutade 0–0.

Fransyskorna var därför pressade inför stormötet med Brasilien.

Tog ledningen

De blåklädda fick en bra start. Inlägget mot Diani som nickade fram landslags-comebackande Eugénie Le Sommer.

Nicken i mål och 1–0 till Frankrike efter 17 minuter.

Brasilien kvitterade i den andra halvleken genom Debinha, som frispelats efter att Kerolins skott styrts på en försvarsspelare och ändrat riktning.

Matchhjälten Wendie Renard.

Mittbacken hjälte

Men Frankrike skulle få det sista ordet, för med sju minuter kvar av ordinarie tid nådde Lyon-stjärnan Wendie Renard högst på en hörna och skallade in 2–1.

Bollen studsade i backen och ställde den brasilianska målvakten.

Både Frankrike och Brasilien har bra chanser att gå vidare från gruppen.

Frankrike möter Panama i sin nästa match och står på fyra poäng efter två omgångar.

Pia Sundhages Brasilien ställs mot Jamaica med tre inspelade poäng på kontot.

– Jag är glad att vi har en andra chans. Men jag måste kolla tillbaka på matchen och se hur jag ska få laget att spela med mer glädje, säger Pia Sundhage i Viaplay.