GÖTEBORG/STOCKHOLM. Tror ni att Ulf Adelsohn lärde sig något av ”Dembogate”?

Självklart inte.

På Gamla Ullevis pressläktare hånade han återigen Djurgårdsmålvakten – trots att

det var Gais–Häcken som spelade.

Till exempel när Häckens målvakt Christoffer Källqvist var nära att klanta till det på en enkel bakåtpassning:

– Ojojoj, där höll han på att göra en Dembo, skrockade Ulf Adelhson roat.

Ex-politikern såg första halvlek av Göteborgsderbyt tillsammans med stjärnkocken Leif Mannerström. I paus lämnade sällskapet pressläktaren av oklar anledning. Men då hade Adelsohn även hunnit kalla Dembo för överbetald och att han borde kickas:

– Vi gör inga mål. Och om vi väl gör mål så släpper vi ändå in fler. Dembo är helt enkelt för dålig. Han har fått alldeles för många chanser. Han fick väl ett kontrakt på 8-9 år och tjänar en miljon om året, menade Ulf Adelsohn.

Protesterade

Samtidigt förlorade Djurgården med 1–0 mot Elfsborg på Stockholms Stadion och trots att Dembo inte kunde lastas för målet sjöng delar av Dif-klacken ”Ut med Dembo” vilket majoriteten av åskådarna på Stadion busvisslade åt och protesterade emot.