Det är inte bara Emil Forsberg som levererar i Bundesliga.

I Frankfurts 3–0-vinst mot Mainz klev Branimir Hrgota fram – med två mål.

Emil Forsberg är stekhet i Bundesliga och toppar såväl assistligan som Bundesliga.

Men det finns fler svenskar som gör avtryck.

Branimir Hrgota har dock fått en tung start i sin nya klubb Frankfurt, vilka han lämnade Borussia Mönchengladbach för i somras. På elva matcher hade anfallaren bara stått för ett mål – men i mötet mot Mainz lossnade det rejält.

Upp på tredjeplats

23-åringen gjorde 1–0 redan elva minuter in i matchen, när ett skott med vänsterfoten utanför straffområdet smet in bakom Jonas Lössl i mål.

Frankfurt gjorde sedan 2–0 – ett mål som Hrgota spelade fram till – innan svensken, i den 85:e minuten, rullade in 3–0 i ett öppet mål.

Frankfurt klättrar i och med det förbi Borussia Dortmund, som under kvällen bara fick 1–1 mot Augsburg, till en tredjeplats. De har dock hela sju poäng upp till toppduon Bayern München och RB Leipzig, vilka dessutom möts på onsdagen.