Mohamed Salah byttes ut och fick se Roberto Firmino bli hjälte mot PSG.

Hemmaspelarna firade galet efter brassens segermål.

Tv-kamerorna visade hur Salah drog en flaska i backen efter 3–2-målet.

Liverpool FC

Liverpool fick en bra start mot PSG och gick fram till 2–0 efter mål av Daniel Sturridge och James Milner. Men den franska storklubben kom tillbaka.

Thomas Meunier lyckades reducera före paus.

När Mohamed Salah tappade bollen på egen planhalva i den 83:e minuten gick det snabbt för Neymar och Kylian Mbappe att utnyttja situationen. De kvitterade till 2–2.

Byttes ut

Liverpools manager Jürgen Klopp valde att byta ut Salah och sätta in fräscha ben från Xherdan Shaqiri. Några minuter senare kom avgörandet.

Roberto Firmino, som satt på bänken från start mot PSG efter ögonskadan mot Tottenham i helgen, blev den stora hjälten för Liverpool. På stopptid sköt han in segermålet 3–2.

Tv-kamerorna visade hur spelarna i Liverpool firade rejält. Firmino valde att fira det avgörande målet med en ögongest. Tv-kamerorna visade hur Salah satt vid avbytarbänken och kastade en flaska efter 3–2-målet.

Det är svårt att säga vad han menade med att kasta flaskan, men på sociala medier spekuleras hejvilt över den häftiga reaktionen. Det finns även bilder som visar när Salah sträcker upp händerna i luften för att fira Firminos mål.

#Salah “not” celebrating #Firmino’s goal. Haters will say anything to ruin the night. #LFC