Hemmafiasko för Real Madrid

Ramos utvisad i förlusten mot Girona

Publicerad 2019-02-17

Real Madrid stod för ett fiasko hemma mot Girona.

Trots en tidig ledning blev det till slut förlust med 1–2 på Santiago Santiago Bernabéu.

Sergio Ramos blev utvisad under slutminuterna.

Det började lovande för formstarka Real Madrid när Girona - som hade fyra raka förluster - gästade Santiago Bernabéu på söndagen.

Casemiro skallade in 1–0 efter 25 minuter och tog upp Real Madrid i ledningen.

Men i andra halvlek kom kollapsen. Sergio Ramos täckte att avslut med handen, Girona fick straff och Stuani placerade in kvitteringen.

Ramos blev utvisad

Tio minuter senaste, med kvarten kvar, dunkade gästernas Portu in 1–2 för Girona.

Och mer än så blev det inte på Bernabéu. Real Madrid torskade - första förlusten på åtta matcher - och i den 90:e minuten visades lagkapten Sergio Ramos ut.

32-åringen fick sitt andra gula efter en hög spark i offensivt straffområde. Det var Ramos 25:e utvisning i karriären.