De två senaste säsongerna gjorde Samuel Holmén totalt ett allsvenskt mål.

Mot Örebro skickade mittfältaren in två på en halvtimme.

– Det är alltid trevligt att få göra mål, säger han till C More.

Samuel Holmén var missnöjd i paus. Hans Elfsborg hade haft problem med att komma upp i rygg på Örebro och passningarna var inte distinkta nog, tyckte mittfältaren.

Men det är klart. De ledde med 3–0 och Holmén hade gjort två av målen inom en halvtimme – ett på retur, ett inplacerat på fin passning från Kevin Kabran.

– Jag tycker att vi ska dominera lite mer. Men det är klart att vi har 3-0, det jag säger får inte låta dumt, säger han till C More.

Gerzic: Juniormisstag!

Nordin Gerzic, hans mittfältskollega i Örebro, kallar sitt lags agerande för juniormisstag.

– De gör tre mål på inga chanser alls. Vi ger dem tre mål, säger Gerzic till C More.

Matchen slutade 4–2 efter att Dennis Hümmet, Carlos Strandberg och Jake Larsson petat in varsin boll i andra halvlek.

Samuel Holmén återvände till Elfsborg 2017 och hade inför matchen mot Örebro bara gjort ett allsvenskt mål, mot Jönköpings Södra för två år sedan. Efter att ha utökat skörden med 200 procent var han nöjd.

– I Turkiet hände det några gånger. Det är alltid trevligt att få göra mål. Det är skönt att få utdelning på våra chanser, säger han till C More.