Publicerad 2019-12-01

Victor Nilsson Lindelöf nätade i Manchester Uniteds poängtapp mot Aston Villa.

Trots målet sågas svensken i lokalpressen.

”Han har tur som fortfarande får starta”, skriver Manchester Evening News.

29 januari gjorde Victor Lindelöf mål hemma mot Burnley. Det var svenskens första kasse i den engelska storklubben.

I kväll gjorde han sin andra.

Dryga timmen in i mötet med nykomlingen Aston Villa var ställningen 1–1. Då mötte Lindelöf ett inlägg på bortre stolpen och nickade in 2–1 på Old Trafford.

Kort därefter kvitterade dock Tyrone Mings till 2–2, vilket blev slutresultatet.

Lindelöf sågas: ”Slösaktig och svag”

Trots sitt mål sågas Lindelöf i lokaltidningen Manchester Evening News efter matchen.

”Han har tur som fortfarande får starta i ligan. Slösaktig och svag i första halvlek men stod för en bra nick i andra”, skriver man och delar ut en femma av tio i betyg.

Express omdöme är inte lika kritiskt.

”Var solid defensivt och dök upp vid rätt tillfälle för United i andra halvlek”.

Resultatet betyder att United har tre raka matcher utan vinst och ligger på nionde plats, 22 poäng bakom ledande Liverpool, efter 14 omgångar.

– Vi spelade inte som ett lag. Vi borde ha gjort det bättre. Grabbarna kommer lära sig och blir bättre, säger Ole Gunnar Solskjaer till BBC efter poängtappet.

På onsdag väntar ett hett hemmamöte med Tottenham som numera leds av José Mourinho.