Här är bilderna på Zlatan Ibrahimovic som ingen vill se.

Svensken lämnade Europa League-kvarten med en befarad korsbandsskada.

– Prognosen är ganska negativ, säger José Mourinho.

Manchester United är klart för semifinal i Europa League. Men det satt långt inne och Zlatan Ibrahimovic lämnade planen efter otäcka bilder.

Det började dock bra för United som tog ledningen i den tionde minuten efter att Marcus Rashford spelat fram Henrikh Mkhitaryan som satte 1-0.

Men efter en halvtimme kom kvitteringen när Sofiane Hanni snappade upp en ribbretur och fixade 1-1.

United, som hade med sig 1–1 från det första mötet på bortaplan, jagade ett segermål i andra och hade flera chanser.

I den 69:e minuten fick Rashford ett jätteläge, men anfallaren kom ur vinkel efter att han rundat målvakten.

Kort senare fick Ibrahimovic ett ännu bättre.

Bollen damp ner mitt framför fötterna på Zlatan som var helt fri bara någon meter framför målvakten, men Ruben kom ut och räddade med en benparad.

”Tror inte skadan är lindrig”

Precis innan domaren blåste av matchens ordinarie tid var olyckan framme. Ibrahimovic landade illa och översträckte knät. Han blev liggande på planen och grinade illa, men svensken kunde till slut linka av med hjälp av medicinsk personal.

United fortsatte att ösa på framåt i förlängningen och till slut kom målet. Matchens lirare Rashford gjorde en snygg dragning i straffområdet och satte 2–1. Det blev avgörande för United som nu är i semifinal.
– Vi är vidare, det är fantastiskt. Vi gjorde det svårare för oss själva än det borde ha varit, men vi hade mycket press och chanser i andra halvlek. Vi fortsatte att tro på att det skulle komma och som tur var gjorde Marcus målet och vi är vidare, säger Michael Carrick till Eurosport.

Men den stora frågan alla ställer sig är hur det gick med Ibrahimovic.
– Jag tror inte att det är lindriga skador, men jag vill avvakta till efter undersökningarna i morgon. Men prognosen är ganska negativ, säger José Mourinho som även fick se Marco Rojo bäras ut på bår i den första halvleken.