Djurgårdsfansen gjorde sitt bästa för att psyka Mjällby.

Men trots en ”päronkupp” kom fjärde raka förlusten mot mardrömsmotståndet.

– Surt, säger Erton Fejzullahu.

Djurgården och Mjällby har inte varit bästa vänner sedan "päronskandalen" på Stadion den 8 april.

Efter att Gbenga Arokoyo, 20, träffades av den inkastade frukten i den 37:e minuten, vid ställningen 1-0 till Mjällby, följde ett långt efterspel.

Sedan tilldömdes Mjällby segern med 3-0, varpå Djurgården gick i taket av ilska.

"Grattis Mjälby till en skrivbordsvinst.. Era jävla nötter", skrev målvakten Hampus Nilsson på Twitter.

I dag möttes alltså lagen igen.

Och Djurgårdsfansen passade på att skämta till det inför avspark – med ett pärontifo.

”Trivs mot Djurgården”

Ett flertal uppblåsbara låtsaspäron kastades in på planen, men psykningsförsöket bet inte på Mjällby.

I stället satte Robin Strömberg 1-0 efter nio minuters spel. Samme Strömberg som gjorde 1-0-målet på Stadion den 8 april, då matchen avbröts.

– Jag trivs mot Djurgården. Det var ett viktigt mål, verkligen. Skönt att vi kan hämta tre viktiga poäng i Stockholm och tre nya här hemma, säger han till C more.

”Borde gjort mål”

Bara åtta minuter senare var det dags igen då Craig Henderson satte 2-0, vilket blev slutresultatet.

Det här var Djurgårdens fjärde raka förlust mot Mjällby, och den sjätte på de sju senaste mötena.

– Surt. Vi har några lägen, jag borde ha gjort ett mål, säger Erton Fejzullahu, som tidigare i karriären spelade i Mjällby.