Uppdaterad 2015-09-28 | Publicerad 2013-09-06

Frankrike tappade poäng.

Samtidigt tog Spanien tre poäng mot Finland.

Det betyder att spanjorerna har kopplat grepp om gruppen.

Knappt halvvägs in i den första halvleken gick Jordi Alba i djupled i straffområdet och fick bollen efter en delikat passning. Han petade snygg in 1-0 mot Finland.

Spanien hade det mesta av bollen matchen igenom – men hade svårt att utöka ledningen. Det dröjde fram till några minuter före full tid.

"Det var ett väldigt viktigt steg mot att kvalificera oss. Jag är väldigt glad över vinsten, att vi lyckades vinna! skriver Andres Iniesta på Twitter.

Negredo satte tvåan

I den 86:e minuten gjorde Manchester Citys Alvaro Negredo 2-0 till Spanien. Det betyder tre poäng till spanjorerna, som nu leder grupp I med tre poäng före Frankrike.

Fransmännen spelade 0-0 borta mot Georgien i kväll. På tisdag spelar Frankrike borta mot Vitryssland.