Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2004-11-22

Sköt Inter vidare i cupen

Vieri frälste Inter.

Två veteraner visade vägen i italienska cupen i går.

Gianfranco Zola sköt in straffen som innebar att Cagliari besegrade Lazio och Christian Vieri målade när Inter slog Bologna med 3-1.

Vieri kvitterade Bolognas ledning i den 45:e minuten på en nick på en hörna från Mihajlovic. Det var nickarnas afton på San Siro, även de två andra Inter-målen kom från Alvaro Recobas och Julio Ricardo Cruz huvuden.

Inter kom till spel i gårdagens cupmatch mot Bologna utan Ivan Cordoba, Obafemi Martins och Adriano, som varit på landslagsuppdrag. Dessutom hade målvakten Francesco Toldo fått en dags semester och lämnat över uppdraget till Fabian Carini.

I kvällen andra cupmatch ställdes Cagliari mot Lazio. Det såg länge ut att sluta oavgjort innan Gianfranco Zola kunde smekan in straffen i den 83:e minuten.