Superskräll i Ligue 1:

Jumbon Dijon vände och vann (!) hemma mot PSG.

Samtidigt bars Fouad Chafik ut efter en otäck krock med målvakten.

Dijon har en usel höst bakom sig. Inför kvällens möte med giganten PSG var laget sist i Ligue 1 med nio poäng på elva matcher.

Och det såg inte bättre ut efter matchstarten. Kylian Mbappé rann igenom, lyfte in ledningen för PSG och försatte jumbon i en prekär situation.

Mot slutet av första halvlek kom nästa smäll för Dijon.

Knockad medvetslös

Försvararen Fouad Chafik krockade med sin egen målvakt Alfred Gomis och blev liggandes medvetslös. Han behandlades på plan och bars sedan ut på bår, till synes vid medvetande.

Därefter vände allt för Dijon.

Första gången på åtta år

Kvitteringen kom kort innan paus och i andra halvlek fullbordade Jhondes Cadiz skrällen genom att tunnla in 2–1 bakom Parismålvakten Keylor Navas.

Detta är första gången som Dijon slår PSG sedan 2011 (3–2 i cupen). Succén betyder att bottenklubben lyfter i tabellen och klättrar till 18:e plats.

Detta var PSG:s tredje förlust i Ligue 1 för säsongen. Giganten leder fortfarande ligan med åtta poäng efter tolv spelade matcher

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se