”United-stjärnorna har slutat för Van Gaal”

avKristopher Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Legendaren ser oroliga tecken i storklubben

Foto: AFP
Manchester Uniteds tränare Louis van Gaal.

Manchester United har radat upp sex matcher utan seger.

Nu hävdar Alan Shearer att United-stjärnorna slutat spela för Louis van Gaal:

– Titta på Chelsea-spelarna med José Mourinho.

Chelseas säsongsinledning har varit historiskt fiaskoartad. Men så fick José Mourinho sparken och i första matchen utan portugisen vid rodret vann London-klubben 3-0 hemma mot Sunderland.

Matchen – Chelseas bästa för säsongen – satte igång spekulationer om att stjärnorna hade slutat spela för Mourinho och nu igen valde att prestera på den nivå man är kapabla.

”Spelarna har tröttnat på honom”

Och efter Manchester Uniteds tredje raka förlust – 1-2 hemma mot Norwich i helgen – menar BBC-experten Alan Shearer att samma sak händer i Manchester United.

– Titta på Chelsea-spelarna med José Mourinho och fundera över det som händer med Manchester United-spelarna och Louis van Gaal. Nu är det tre raka förluster och det verkar som att de har slutat spela för honom, skriver Newcastle-legendaren i The Sun i dag.

Det är en uppfattning som rimmar med uppgifter i Independent i dag. Enligt den engelska tidningen har flera av klubbens tyngre spelare tränare på holländarens tränarstil.

”Vägrar att tro”

Van Gaal omgärdas nu av ihärdiga rykten om att hans jobb är i farozonen. Flera engelska tidningar rapporterar i dag att holländaren kommer att få sparken om han förlorar mot Stoke på lördag.

– Jag vägrar att tro att Van Gaals spelare är så pass dåliga som de har spelat. Man kan komma undan med tråkiga insatser om resultaten levereras, som tidigare under säsongen. Men när resultaten slutar komma får man stor problem, säger Shearer.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM