Publicerad 2019-07-27

Robin Quaison.

Här kommer ett positivt formbesked från Robin Quaison.

Landslagsanfallaren gjorde två mål när Mainz slog Everton i en träningsmatch.

25-åringen stod för en stark förra säsong när han noterades för sju mål på 28 matcher.

Janne Andersson belönade anfallaren med en plats i landslaget. Då tackade Robin Quaison för förtroendet genom att göra tre mål på tre matcher, mot Rumänien, Norge och Malta.

Nu befinner sig Quaison på träningsläger med Mainz.

Under lördagen ställdes de mot Premier League-laget Everton. Och då behövde Robin Quaison inte speciellt länge för att hitta nätet.

Satte 3–1

Efter halvtimmen spelad gav han ledningen innan 18-årige talangen Erkan Eyibi utökade till 2–0. Everton reducerade genom Lwis Gibson med fem minuter kvar av den första halvleken.

Men Merseysidelaget kom aldrig närmare än så. Istället satte svenske landslagsanfallaren sitt andra för dagen och matchen slutade 3–1.

Mainz har premiär i Bundesliga när de ställs mot Freiburg 17 augusti på bortaplan.