City vann mot Watford - Sema fick inte plats på bänken

Ken Sema fick inte en plats på Watfords bänk.

Pep Guardiola styrde City till en 2–1-vinst.

Ken Sema lämnade Östersunds FK för Watford i somras. Men det har inte blivit så mycket speltid som yttern drömde om. Mot Manchester City fanns Sema inte ens på bänken.

Senast han gjorde ett framträdande var ett inhopp hemma mot Huddersfield den 27 oktober. Det har blivit fem inhopp, ingen match från start.

Mål av Sané och Mahrez

I Manchester City var det som vanligt stjärnfyllt. Storklubben tog också planenligt ledningen. Leroy Sané fixade 1–0 strax före halvtid och i början av andra halvlek utökade Riyad Mahrez till 2–0.

– I första halvlek hade vi många chanser och efter 2–0 hade vi kontroll. Men sen gav vi de chansen att komma tillbaka in i matchen. När du släpper in ett mål med fem-tio minuter kvar så får du kriga, vi fick inte heller det tredje målet som vi behövde, säger Citys manager Pep Guardiola till BBC.

”City är skoningslösa”

Det såg ut att bli slutresultatet.

Fernandinho tappade bollen slarvigt på egen planhalva. Gerard Deulofeu tog bollen och skickade in den framför straffområdet. Där dök Abdoulaye Doucouré upp och tryckte in reduceringen till 2–1.

Watford försökte få in en kvittering i slutminuterna och pressade tillbaka City. Men storklubben höll undan och fick med sig tre poäng hem från London.

– City är skoningslösa, de bara fortsätter att gå för det. Det är trevligt att titta på, men inte så roligt att möta, säger Watfords målvakt Ben Foster.

City toppar Premier League efter 15 omgångar, laget har spelat in 41 poäng. Liverpool, som har lirat 14 ligamatcher, har 36 pinnar. Jürgen Klopps mannar möter Burnley borta i morgon kväll.

Den gladaste spelaren i Premier League i kväll finner man dock i West Ham. Marko Arnautovic gick av skadad strax före halvtid. In kom Lucas Perez, som haft en tuff tid i England.

Men i kväll lossnade det.

Efter några minuter ordnade Perez 1–0 till West Ham. Det var hans första mål på nästan 700 dagar. Strax efteråt utökade han till 2–0. ”Hammers” vann till slut med 3–1.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se