Agenten: Hämnd bakom kapade affären

Foto: LLUIS GENE / AFP

avRobert Rosén

FOTBOLL

I sista stund snuvades Roma av Barcelona på Malcom.

Roma hade dock bara sig själva att skylla för transferkuppen.

– Vi gav igen med samma mynt, säger agenten Leonardo Cornacini om hämnden.

Såväl Bordeaux som Roma hade bekräftat att de var överens om Malcom, 21. I sista stund klev dock Barcelona in i handlingen och stal brassen framför ögonen på Roma.

I själva verket var det dock Romas tidigare beteende som gjorde att de snuvades på ett köp av Malcom. Det hävdar åtminstone spelarens agent Leonardo Cornacini.

”Roma hade betett sig illa mot oss”

– Sanningen är den att vi hade bestämt oss för att inte ta Malcom till Giallorossi för att Roma hade betett sig illa mot oss, säger Leonardo Cornacini i en intervju med Tuttomercatoweb.

Tidigare under sommaren värvade Roma in brassemålvakten Daniel Fuzato, 21, från Palmeiras. När den italienska klubben befann sig i förhandlingarna valde de dock, enligt Cornacini, att arbeta med en annan agent trots att Leonardo Cornacini redan arbetade med ett avtal.

Hämnades - genom att välja bort Roma

Någonting som agenten inte hade glömt bort när det var dags för Malcom att flytta vidare.

– Roma hade betett sig illa mot oss i Fuzato-affären tio dagar tidigare. Och vi gav igen med samma mynt. Med tanke tanke på attityden mot oss bestämde vi, tillsammans med Malcom, att Giallorossi inte var den bästa destinationen.

Skytteligorna 2017-18 00:25
ARTIKELN HANDLAR OM

AS Roma