Gjorde matchens enda mål när Krasnodar vann

Publicerad 2018-09-20

Viktor Claessons målform håller i sig.

Han blev hjälte för Krasnodar i Europa League.

Viktor Claesson, 26, gjorde Sveriges andra mål i 2–3-förlusten mot Turkiet på Friends Arena. Sen följde han upp det målet med att näta i ligan mot Anzhi i söndag.

I kväll förlängde han sviten till mål i tre raka matcher. Claesson blev hjälte när han fixade tre poäng i Europa League efter att ha tryckt in 1–0-målet för Krasnodar borta mot Akhisar Belediye.

Claessons mål kom drygt halvvägs in i den första halvleken. Han fick bollen till vänster i straffområdet och drog till med högerfoten. 26-åringen tryckte in bollen lågt vid ena stolpen.

Resultatet stod sig och innebär att Krasnodar inledde grupp J med en vinst. Sevilla och Standard Liege är de andra två lagen i gruppen. Sevilla vann med 5–1 i Spanien.

Wernbloom från start

Pontus Wernbloom fick chansen från start för Paok för första gången sen flytten till Grekland. Han spelade 90 minuter när den grekiska klubben förlorade hemma mot Chelsea med 1–0. Wernbloom blev varnad i den 88:e minuten.

Wernbloom har gjort två framträdande för Paok i ligan, båda gångerna agerade 32-åringen inhoppare.