Två mål av Robin van Persie

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-05-26

Holland besegrade Mexiko med 2–1

Arsenals anfallare Robin van Persie visar gryende VM-form.

I kväll satte han två mål när Holland besegrade Mexiko med 2–1 i en träningslandskamp.

Det första målet kom redan i den 17:e minuten. Ett skruvat inlägg från vänsterkanten nådde fram till van Persie som från nära håll placerade in bollen i nät bakom passive målvakten Francisco Guillermo Ochoa.

Fyra minuter före pausvilan kom 2–0. Robin van Persie kom perfekt på ett inlägg från högerkanten och dunkade in bollen i nät med en vänstervolley.

I andra halvlek bytte Holland ut fyra spelare, bland annat van Persie som ersattes av Klaas-Jan Huntelaar i 64:e minuten.

Mexiko gjorde lika många byten. I 74:e minuten reducerade Javier Hernandez, men närmare än så kom i inte laget som tidigare leddes av Sven-Göran Eriksson.