Då slog han till direkt.

Stjärnan ordnade oavgjort mot Colombia i en vänskapsmatch i Miami.

Neymar har varit huvudperson i en av sommaren mest utdragna transfersagor.

En flytt uteblev – och nu fortsätter berättelsen på fotbollsplanen.

Superstjärnan började med att efter 19 minuter servera en hörna till Casemiro, som kunde nicka in 1–0 till brassarna.

Kom ikapp

Colombianerna svarade dock snabbt i form av två mål av Luis Muriel, varav det första på straff.

12 minuter in i andra halvlek fastställde sedan Neymar, framspelad av tidigare PSG-kollegan Daniel Alves, slutresultatet 2–2.

– Neymars insats var över min förväntan. Mot slutet av matchen växte han in i det och producerade mer och mer, säger förbundskaptenen Tite till Globoesporte.

Neymar skadade sig i början av juni, i en träningslandskamp mot Qatar, och missade Copa América senare den månaden.

Han har heller inte spelat i sitt klubblag Paris Saint-Germain under inledningen av säsongen, då på grund av osäkerheten kring sin framtid i klubben.