Ett knappt mål av Sergio Agüero.

Det räckte för Manchester City för att besegra Burnley och ta tillbaka serieledningen.

Liverpool vann komfortabelt med hela 5–0 mot Huddersfield i fredags.

Därmed satte Merseysisdelaget press på Manchester City inför söndagens möte med Burnley på Turf Moor.

Matchen inleddes avvaktande och första riktiga målchansen kom först efter 40 minuter. Agüero fick bollen strax utanför straffområdet, sköt men bollen gick precis utanför. City fortsatte trycka på men 0–0 stod sig halvleken ut.

Tog tillbaka serieledningen

I den andra halvleken tog bortalaget ledningen genom samme Agüero när han, med minsta möjliga marginal, sköt in ledningsmålet. Domaren behövde ta hjälp av sin mållinjeteknik för att säkerställa att hela bollen faktiskt var inne.

Det var den och 1–0 var ett faktum.

Sedan hände inte speciellt mycket. City höll undan, fick åka hem med tre poäng och med serieledningen.

Det återstår två matcher för både City och Liverpool. Härnäst väntar Leicester för City på Etihad Stadium. Liverpool ställs mot Rafa Benitez Newcastle.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se