Karim Benzema lyckades rädda en poäng åt bortalaget.

Real Madrid har sannerligen fått upp farten sedan Zinedine Zidane tog över igen tidigare under våren.

Laget har tagit 12 av 15 möjliga poäng och har fyra vinster på fem matcher. Dessutom har klubben ögonen på storstjärnorna som Eden Hazard och Paul Pogba.

– Om han känner sig klar med United och vill komma hit, så varför inte? Jag gillar Pogba väldigt mycket, sa Zidane tidigare.

I dag var det dags för laget att åka till Estadio Municipal de Butarque för att ta sig an Leganés, som ligger på en elfte plats.

Hade heta målchanser

Real Madrid såg taffiga ut och kom inte till sin rätta. Precis innan halvtid gav Jonathan Silva hemmalaget ledningen.

Men Champions League-mästarna skulle resa sig.

Sex minuter in i den andra halvleken kunde Karim Benzema kvittera när han satte dit sin egen retur.

Då började jakten på de tre poängen.

Marcelo, Asensio och Modric kom alla nära men utan resultat.

Leganés tog visserligen ledningen i den 83:e matchminuten men målet dömdes, korrekt, bort för offside.

1–1 stod sig matchen ut och nu ligger Real på en tredje plats, fyra poäng bakom rivalen Atletico Madrid och hela 13 bakom seriesuveräne FC Barcelona.

Alla matcher i Serie A och La Liga sänds på strivesport.com (79 kr/månaden)