Arsenalspelarna deppade.

Arsenal är ute ur Europa League.

Fiaskot mot Olympiakos fullbordades – i den 119:e minuten.

– Det här gör ont, säger tränaren Mikel Arteta.

Arsenal hade en 1-0-ledning att spela på inför returen hemma på Emirates Stadium. I den 53:e minuten kom kallduschen då Pape Abou Cissé gav gästande Olympiakos ledningen. Det målet räckte för att skaka fram en förläning.

Väl där blev det ett rafflande drama.

I slutet av den första förlängningskvarten slog Pierre-Emerick Aubameyang till med en konstmål som fick hemmafansen att explodera i glädje. Men i de sista skälvande minuterna kom chocken.

Avgjorde i sista minuten

Arsenal-målvakten Bernd Leno sjabblade ut bollen till hörna och i andravågen kunde Georgios Masouras lyfta in bollen i straffområdet. Där inne fanns Youseff El Arabi som stötte in avgörande 2-1.

Arsenal fick dock en allra sista chans. Med bara sekunder kvar att spela fick Aubameyang ett superläge, men missade.

Olympiakos går därmed vidare i kraft av fler gjorda bortamål.

– Det här gör ont. Men jag står bakom grabbarna. Deras arbetsinsats var fenomenal. Ju längre matchen led desto bättre spelade vi. Vi skapade mer än tillräckligt med chanser för att vinna, säger Mikel Arteta.