Assyriska kan inte vinna hemma

Publicerad 2014-08-01

Assyriskas Sotiris Papagiannopoulos deppar efter att hans lag bara fått 1-1 hemma mot Öster.

Assyriska har fortfarande inte vunnit på hemmaplan i superettan i fotboll i år – och är därför kvar på jumboplatsen i serien.

Tre poäng är det man samlat ihop på nio matcher i Södertälje. Alla har kommit efter oavgjorda resultat. Det senaste i raden kom under fredagen: 1–1 mot tabelltian Öster.

– Längtar efter en vinst. Jag vill verkligen fira med de här grabbarna, suckade Assyriskas målskytt Mattias Genc till TV12 efter krysset.

Han kom tillbaka till klubben under sommaruppehållet och kvitterade för hemmalaget i den 71:a minuten.

Öster tog ledningen i den första halvleken när Alhaji Gero sköt in bollen i nät.

Poängen gör att Assyriska har samma antal (16) som nästjumbon Gais. Öster är fem poäng framför.