Juventus har tappat sina första poäng i Serie A den här säsongen.

En märklig studs såg till att Genoa kunde kvittera till 1–1 i andra halvlek.

– Det här ska inte få hända, säger Juventus tränare Massimiliano Allegri till Sky Sport Italia.

Juventus hade inlett Serie A perfekt med åtta segrar av åtta möjliga.

Men i lördagens hemmamatch mot Genoa kom första poängtappet för säsongen. Och målet som Genoa kvitterade på var av det märkligare slaget.

I den 68:e minuten snappade Christian Kouame upp en boll som de flesta trodde skulle gå över kortlinjen.

Juve-spelarna stannade upp

Men en märklig studs på linjen höll bollen innanför den, och med ett precist inlägg hittade Kouame lagkamraten Daniel Bessa som kunde nicka in 1–1 från nära håll.

De flesta Juventus-spelarna förväntade sig en hörna, och många av dem hade därför stannat upp och blev ställda av inlägget till Bessa.

– Det här ska inte få hända, för scudetton vinns eller förloras i matcher som denna. I andra halvlek var våra tankar på Manchester United (i veckans Champions League) och vi somnade, säger Juve-tränaren Massimiliano Allegri till Sky Sport Italia.

Juventus mål gjordes av Cristiano Ronaldo, som är under pågående utredning för en våldtäkt som påstås ha begåtts 2009. Den portugisiske superstjärnan har själv erkänt att han ingått ett tystnadsavtal med kvinnan som anklagar honom, men nekar till våldtäktsanklagelserna.

Ronaldo historisk målskytt

I den 18:e minuten kunde Ronaldo från nära håll peta in 1–0 sedan ett skott från Joao Cancelo styrts och ställt både skytteligaledaren Krzysztof Piatek och målvakten Andrei Radu.

Målet är Ronaldos femte ligamål för säsongen, men kanske framför allt innebär det att han är den första spelaren att göra 400 mål i Europas fem största ligor.

Juventus leder alltjämt Serie A, fyra poäng före Napoli som bortabesegrade Udinese med 3–0 efter mål av Fabian Ruiz, Dries Mertens och Marko Rog.