Planerar en orm-attack mot förre tränaren

Foto: FOTO: TT
Marco Silva ställs i kväll mot Watford för första gången sedan flytten.

avMartin Tolén

FOTBOLL

I dag ställs Marco Silva mot Watford för första gången sedan flytten till Everton.

Då planerar bortasupportrarna en orm-attack mot sin förre tränare, enligt Daily Mirror.

I fjol fick Marco Silva sparken som tränare för Watford.

Detta efter att han uppvaktats av Everton och i ett uttalande skyllde Watford på just Everton för att Silva tappat fokus på sitt uppdrag.

”Det här har varit ett svårt beslut, inget som någon tagit lättvindigt. Klubben är övertygad om att Silva var rätt val att anställa och hade det inte varit för det opåkallade framstöten från en Premier League-rival så tror vi att klubben fortsatt skulle ha framgång under hans ledning. Styrelsen anser att den framstöten har påverkat både fokus och resultat kraftigt så till den milda grad att Watfords långsiktiga framtid är i fara”, skrev Watford i ett pressmeddelande då.

Planerar en ”orm-attack”

Och i somras blev Silva klar som Evertons nye tränare.

När portugisen nu för första gången ställs mot sin gamla klubb när lagen drabbar samman på Goodison Park i kväll planerar Watford-supportrarna en ”orm-attack” mot sin förre tränare, enligt Daily Mirror.

Plast-ormarna används för att påvisa det snikiga sätt Silva lämnade klubben på efter att man tidigare tackade nej till 100 miljoner kronor under säsongen.

”Everton-tränaren kommer att vara den offentliga fienden nummer ett för bortafansen. Sättet som han så småningom hamnade i Everton på har lett till att han anses vara en orm av hans förra klubb”, skriver tidningen.

ARTIKELN HANDLAR OM