Publicerad 2019-05-11

Thomas Isherwood fick chansen från start efter petningen senast och räddade poäng för Östersund.

Men Häcken gick ändå upp i serieledning.

– Vi borde ha vunnit matchen, säger Erik Friberg till C More.

Östersund och Häcken har varit allsvenskans mest målsnåla lag under de sju första omgångarna och hade båda chansen att gå upp i serieledningen vid seger.

Men det blev ingen målfest på Jämtkraft Arena.

Häcken öppnade bra och tog ledningen i den 26:e minuten efter att Alexander Jeremejeff satt 1-0 framspelad av Dalheo Irandust. Men bara två minuter senare kvitterade Thomas Isherwood efter en hörna. Backen var tillbaka i startelvan efter att ha varit petad senast.

– Vi har tränat på den träningen och så hittar jag den ytan och får en bra pass. Det kommer fler förhoppningsvis, säger Isherwood till C More.

”Borde ha gjort mål”

Det saknades inte lägen för Häcken att ta ledningen på nytt, men Paulinho avslutade utanför och ingen annan bortaspelare lyckades nästa heller. Det blev i stället en delad poäng i Östersund.

– Jag tycker vi är riktigt bra i början, sedan kommer de in i det i sluter på första. I Andra tycker jag att vi borde ha gjort något mål och vunnit matchen, säger Erik Friberg till C More.

Häcken går ändå upp i serieledning, men på samma poäng som Hammarby och Malmö. MFF har dessutom en match mindre spelad. Östersund är dock bara en poäng efter.

– Thomas ett fint mål, men de gör det svårt för oss i dag. Jag hade velat att vi skapade lite mer på vår hemmaplan, säger Ronald Mukiibi till C More.