Uppdaterad 2018-06-19 | Publicerad 2018-06-18

England och Tunisien har fått ytterligare en motståndare att ta i beaktning.

I Volgograd har säsongsinvasionen av myggor och småkryp brutit ut.

Mitt under matchen fångade tv-kamerorna när insekterna surrade runt spelarna.

Ni kanske minns hur det såg ut under på Stade de France under EM-finalen 2016 mellan Frankrike och Portugal. Då invaderades planen av tusentals malar, som störde spelarna.

Riktigt så illa är det inte i Ryssland.

Myggmedel

Men för både England och Tunisien har ytterligare en motståndare dykt upp under kvällens match i Volgograd – nämligen säsongsinvasionen av myggor och småkryp.

Efter att ha försökt veva bort insekterna från huvudet och armarna under uppvärmningen använde sig de engelska spelarna av myggmedel innan avspark.

Men när den andra halvleken skulle dra igång fångade tv-kamerorna när insekterna surrade runt spelarna.

Även om insekterna är ofarliga, kan svärmen förstås vara en distraktion.

Harry Kane blev sedan matchvinnare för engelsmännen när han knoppade in segermålet i matchens sista minut, fram till 2–1.