Liverpool illa ute – tangerade rekord

Uppdaterad 2020-02-25 | Publicerad 2020-02-24

Liverpool var illa ute mot West Ham - men vände 1–2 till 3–2 i andra halvlek.

I och med segern tangerar laget rekordet för flest antal segrar i rad i Premier League.

– Vi fortsätter bara köra, det är så vi har drillats av tränaren, säger Liverpools Trent Alexander-Arnold till klubbens hemsida.

Liverpool var på väg mot den första ligaförlusten för säsongen – och det första poängtappet hemma på Anfield sedan januari förra året.

Men West Ham lyckades inte förvalta sitt skrälläge.

Misstag från gästerna ledde till att Mohamed Salah kunde kvittera till 2–2 i den 68:e minuten och med drygt 20 minuter kvar av matchen hade årets dominanter gott om tid att repa sig.

”Dominerade matchen”

Sadio Mane återställde ordningen på Anfield när han skickade in 3–2 med tio minuter kvar att spela.

– Vi kände att dominerade matchen men det är fotboll och vi lät de få två chanser, säger Trent Alexander-Arnold.

Segern var den 18:e raka för Liverpool i Premier League vilket betyder att de tangerar Manchester Citys rekord från 2017/2018.

Jackpott på Stryktipset: "Här är en prisvärd