Robin Quaison spräckte nollan mot Borussia Mönchengladbach.

Men det slutade med förlust för Mainz.

Oscar Wendts lag vann med 3–1.

Robin Quaison stod för sju ligamål förra säsongen. I dag spräckte han liganollan 2019/2020.

Mainz fick frispark i den 18:e minuten. Daniel Brosinski skickade in bollen och den svenske landslagsanfallaren nickade in 1–0 i bortre hörnet.

Det var Mainz första mål i ligan, som startade förra helgen. Mönchengladbach kvitterade till 1–1 en halvtimme in i matchen.

I andra halvlek kom två tunga minuter för Mainz.

I den 77:e minuten ordnade Alassane Plea 2–1 till Mönchengladbach, han sköt in en frispark. Två minuter senare spelade Plea fram lagkamraten Breel Embolo till 3–1.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se