Här är Juve-Fiorentina - minut för minut

90+4'

Domaren blåser av matchen!

Juventus vinner med 1-0!

90+3'

Jättechans för Fiorentina! Inhopparen Fantini får en djupledsboll, driver in i straffområdet och dras i tröjan av Thuram men lyckas få iväg ett skott som Buffon släpper retur på. Portillo får tag i returen, men skottet går tätt, tätt utanför! Kunde mycket väl varit straff, men domaren väljer att inte blåsa.

90+1'

Fiorentina pressar på i slutminuterna, men Juventusförsvaret ligger kompakt som vanligt.

90'

Domaren visar 4 tilläggsminuter.

90'

Ujfalusi går ut och Fantini kommer in.

90'

Ny varning när Olivieira går in tufft i en närkamp.

87'

Fiorentina har inte gett upp! Frispark i farligt läge strax utanför straffområdet till vänster. Miccolo som tagit alla frisparkar hittills kliver fram till bollen. Han slår en hård frispark på första stolpen som Buffons lyckas boxa undan. Miccoli får en varning efter att han försökte flytta fram bollen.

85'

Juventus vill att tiden ska gå och rullar runt bollen inom laget, från mittfältet ner i backlinjen och upp igen. Allt för att tiden ska gå. Juventus är ett av världens absolut bästa lag i det här läget.

82'

Nytt läge för Fiorentina. Jörgensen bryter in från sin högerkant och avlossar ett skott med vänsterfoten som smiter precis utanför Buffons vänstra stolpe. Nära!

81'

Frispark för Fiorentina på mittplan. Maresca tar hand om den och slår ett inlägg som Buffon plockar ner.

80'

En klar tempohöjning efter målet! Fiorentina flyttar fram laget och satsar på en kvittering. Juventus ser dock fortsatt starka ut.

78'

Byte för Fiorentina. Ariatti går ut och in kommer Portillo.

75'

Fiorentina anfaller direkt efter målet och avslutas av Miccoli genom en cykelspark (!) som går tätt, tätt över Buffons ribba.

72'

Måååål!!! 1-0 Oliviera!!

Juventus tar sig fram på vänsterkanten genom Zambrotta och Nedved och skapar en hörna. Första hörnan nickas ut till en ny hörna. Andra slås av Nedved och nickskarvas mot straffpunkten där Oliviera kommer farande och stöter in bollen bakom Lupatelli.

69'

Fiorentina får frispark från cirka 35 meter rakt framför mål. Miccoli kliver fram och skjuter ett bra skott, men Buffon plockar ner bollen relativt enkelt.

67'

Oj, oj, oj, nära för Juventus! Camoranesi slår ett inlägg från höger. Missförstånd mellan Lupatelli och Viali leder till att bollen ligger fri vid straffpunkten, men försvaret lyckas rensa i sista sekund.

65'

Farlig läge för Fiorentina! En djupledsboll som Ujfalusi springer på, tar sig förbi Zambrotta och skjuter ett lågt skott som smiter tätt, tätt utanför Buffons vänstra stolpe.

63'

Nytt byte för Juventus. Del Piero går ut och in kommer Zalayeta.

61'

Camoranesi fortsätter att övertyga. Han driver fram på sin högerkant och slår ett inlägg som tar på en försvarares hand. Inläggsfrisparken nickas undan av försvaret.

60'

Matchens andra byte. Nakata som har varit helt osynlig i matchen går av banan. In kommer Jörgensen.

57'

Matchens första byte. Emerson haltar av planen och in kommer Oliveira.

56'

Zlatan snurrar med försvaret på högerkanten och kommer till ett inlägg, som dock nickas undan av försvaret.

54'

Fiorentina har inlett piggt i andra halvlek, men Juventus jobbar sig tillbaka in i matchen.

53'

Del Piero tilldelas en varning efter att han rivit ner Viali på mittplan.

51'

Nära för Juventus. Zlatan bryter ett uppspel från Chiellini och driver mot mål. Svensken kommer dock ut vinkel och Danielli kan peta bollen ut till hörna. Hörnan blir resultatlös.

49'

Påföljande hörn nickas undan av försvaret. Maresca skadar sig i nickduellen och spelet avbryts en kort stund. Han plåstras om utanför planen, men Maresca kommer in i spel igen.

47'

Miccoli jobbar till sig en frispark till vänster strax utanför straffområdet. Han tar hand om den själv, men skottet tar i muren och går ut till en vänsterhörna. Hörnan tippas ut till en ny hörna av Buffon.

46'

Domaren blåser igång andra halvlek!

Juventus inleder matchen i ett högt tempo och har ett stort bollinnehav. Fiorentina försöker hålla upp laget till en början, men Juventus ångar på och tvingar Fiorentina att sjunka ner i banan. Juventus är helt klart närmast ett ledningsmål, men Lupatelli lyckas freda sitt mål. Zlatan inleder piggt, men försvinner lite mot slutet av halvleken. Nedved och Camoranesi har inlett bäst Juventus. I Fiorentina har backlinjen sett stabila ut. Frågan är dock hur länge Fiorentina lyckas hålla emot? "La Viola" måste flytta upp laget för att inte låta Juventus fortsätta föra spelet.

45+1' min

Domaren blåser av första halvlek!

Tempofattig avslutning på halvleken.

45' min

Domaren aviserar 1 tilläggsminut.

43' min

Mycket spel på mittplan. Fiorentina har lite mer boll igen, men har svårt att komma till avslut.

39' min

Fiorentina sjunker ner med hela laget och ligger kompakt i försvaret. Högeryttermittfältaren Ujfalusi ligger i stort sett som en femte back på sin högerkant. Miccoli är väldigt ensam på topp.

38' min

Camoranesi igen. Får bollen på sin högerkant, rycker förbi sin motståndare och slår ett inlägg. Bollen rinner dock förbi alla spelare och ut till inkast.

36' min

Camoranesi har varit pigg under första halvlek. Han rivs ner vid mittcirkeln av Chiellini. Frisparken slås i djupet på Zlatan, men försvaret hinner nicka undan bollen.

33' min

Bra läge för Juventus i anfallet efter. Camoranesi stressar försvaret och kommer fri i snäv vinkel till höger, men Viali kommer till undsättning och rensar bollen till hörna. Hörnan blir resultatlös.

32' min

Fiorentina lyckas bita sig fast på offensiv planhalva en liten stund, men det avslutande inlägget plockas enkelt ned av Buffon.

29' min

Fiorentina kommer fram i en kontring. Chiellini rusar upp från sin vänsterbacksposition och får till ett inlägg, som rensas undan i sista sekund av försvaret.

28' min

Juventus har tagit över spelet igen. Miccoli är alldeles för ensam på topp för Fiorentina, som har svårt att komma bygga upp några långvariga anfall.

27' min

Efterföljande hörna avslutas på nick av Zlatan, men bollen går tätt, tätt utanför. Bra läge för Zlatan!

26' min

Oj, oj, oj! Camoranesi slår ett perfekt inlägg som Del Piero möter i straffområdet och skjuter på volley. Lupatelli gör en underbar räddning och tippar bollen ut till hörna, till höger.

23' min

...och skjuter högt över.

22' min

Delli Carri fortsätter att ligga tätt på Zlatan. Fiorentinabacken går för hårt i ryggen på svensken. Farligt frisparksläge till vänster precis utanför straffområdet. Del Piero kliver fram...

21' min

Hårt spel nu i matchen. Zlatan blir kapad bakifrån av Delli Carri på mittplan. Gult kort!

20' min

Nedved får matchens andra varning. Han kommer sent in i en situation med Ariatti. Nedved missar nästa match.

17' min

Mycket spel på mittplanen för tillfället. Juventus har mycket boll men kommer inte igenom det kompakta försvaret. Thuram slår ett inlägg mot Zlatan, men Ujfalusi är med och nickar undan bollen.

15' min

Maresca får matchens första varning, efter att ha gått in med dobbarna före i en situation på mittplan.

12' min

Del Piero rivs ner på mittplan. Inläggsfrisparken nickas undan av försvarare. Zambrotta kommer i andravågen och skjuter ett stenhårt skott, som går tätt över.

11' min

Fiorentina har helt klart jobbat sig in i matchen och visar upp en fint passningsspel. Tempot har sjunkit en aning.

10' min

I andravågen får Fiorentina frispark, 35-40 meter från mål. Miccoli fintar skott, men det blir ett inlägg som avslutas med en nick. Buffon är med och kniper bollen. Bra läge!

9' min

Bra spel av Fiorentina. Ariatti och Miccoli samspelar på högerkanten och skapar en högerhörna. Hörnan nickas undan av försvaret.

8' min

...Del Piero slår frisparken, som nickas undan av försvarare.

7' min

Nedved rivs ner av Obodo cirka 30 meter från mål, till höger. Inläggsfrispark att vänta...

5' min

Det märks att Juventus är revanschsugna efter förlusten i söndags. Man stressar ständigt Fiorentina till att göra misstag. Bra tempo i matchinledningen!

3' min

Första bollkontakten för Zlatan. Han tar emot bollen inne i straffområdet och spelar en underbar passning till Nedved som får fritt skottläge rakt framför mål. Tätt, tätt över!