Lucas Digne tog revansch med vacker frispark

Men på stopptid fixade Lucas Digne en poäng med ett fint frisparksmål.

Mötet på Goodison Park slutade 2–2.

Ken Sema lämnade Östersunds FK för Watford i somras. Fram till i kväll hade han gjort fem inhopp i ligan, inte en enda match från start.

Mot Everton fick 25-åringen förtroendet i startelvan av managern Javi Gracia.

Sema fick spela en timme för Watford och stod för flera pigga insatser på Goodison Park. Han byttes dock ut mot Deulofeu i den 60:e minuten. Strax efter att Sema gått av planen vände Watford på matchen.

Pereyra inblandad i båda målen

Roberto Pereyra träffade stolpen när han fick en passning från högerkanten. Efter stolpträffen styrde Everton-försvararen Seamus Coleman in bollen i eget mål.

Strax före målet hade Lucas Digne halkat och Coleman såg ut att fästa blicken på honom efter självmålet.

Två minuter senare tog Watford ledningen.

Återigen var Pereyra inblandad. Han lyfte in bollen i straffområdet och där kunde Abdoulaye Doucoure från nära håll nicka in 2–1.

Everton fick en ypperlig möjlighet att kvittera i den 67:e minuten. Hemmalaget fick straff och Gylfi Sigurdsson fick förtroendet att förvalta den. Men islänningen straff, som gick rakt i målet, räddades av Ben Foster i Watford.

Skön revansch för Digne

Det såg ut att bli tre poäng för Watford. Men på stopptid fick hemmalaget frispark.

Digne steg upp och sköt vackert in 2–2 med vänsterfoten. En skön revansch efter missen vid Watfords kvittering.

Watford har spelat sex ligamatcher utan att vinna.