Det satt hårt inne.

Men Liverpool besegrade jumbon Watford och förlängde sin monstersvit på Anfield.

– Vi har alltid bra självförtroende, säger matchhjälten Mohamed Salah.

Liverpool FC

När Salah öppnade målskyttet i den 38:e minuten trodde nog de flesta att dammluckorna hade öppnats.

Så blev det verkligen inte. Det var snarare Watford som låg på för en kvittering mot slutet av matchen.

Men i den 90:e minuten klev egyptiern fram igen. Efter ett misslyckat skottförsök av nyss inbytte Divock Origi kunde Salah retfullt enkelt klacka in 2-0 (slutresultatet). Ett mål som godkändes efter VAR, som visade att han var onside med minsta möjliga marginal.

Galen svit

Segern var Liverpools 15:e (!) raka på Anfield i Premier League-sammanhang. Man är dessutom obesegrat i hela 52 raka på hemmaplan i ligaspelet.

”The Reds” toppar alltjämt tabellen i överlägsen stil, före Leicester och Manchester City.

– Det här var inte den vackraste segern, men jag är väldigt glad över den, säger tränaren Jürgen Klopp efteråt.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se