Alexander Isak nickade in sitt första mål i La Liga.

Men VAR-rummet klev in.

Då snuvades svensken på firandet i det baskiska derbyt.

Trots succé på försäsongen har Alexander Isak fortfarande inte fått starta i La Liga för Real Sociedad.

I kväll hoppade 19-åringen in för tredje matchen i rad. Isak kom in med 35 minuter kvar på det baskiska derbyt mellan Real Sociedad och Athletic Bilbao.

Då låg Real Sociedad under med 0–2. Åtta minuter senare såg Isak ut att reducera.

VAR klev in

Han nickade in bollen i nät efter att Bilbaos målvakt kolliderat med en försvarare, och brast ut i målfirande. Men jublet kom av sig då VAR-rummet klev in och domaren signalerade för offside.

Matchen slutade sedan 2–0 och Isaks första mål och start får således vänta. Nästa helg väntar Atlético Madrid på hemmaplan för Real Sociedad som nu står på fyra poäng efter tre matcher.

Isaks norska lagkamrat Martin Ödegaard spelade hela matchen mot Bilbao.