Hoppade in och blev hjälte med ett hattrick

Publicerad 2018-10-06

Paco Alcacer hade en fin lördag i Dortmund.

Med halvtimmen kvar hemma mot Augsburg fick spanjoren hoppa in.

I sjätte tilläggstiden fullbordade han sitt hattrick med att skjuta in segermålet 4–3.

Paco Alcacer flyttade från Valencia till Barcelona i augusti 2016. Men under två säsonger där blev det bara ett fåtal matcher från start. I somras gick han i stället på lån till Borussia Dortmund.

Där har det blivit succé för 25-åringen.

Sex mål av spanjoren

Alcacer har inte fått starta en enda ligamatch i Bundesliga, men efter sju omgångar toppar han skytteligan. Han hoppade in med halvtimmen kvar mot Augsburg i eftermiddag och blev stor hjälte för hemmalaget.

I minut 62 kvitterade han till 1–1, i minut 80 kvitterade han till 2–2. Sedan fullbordarde Alcacer sitt hattrick i den 96:e minuten när han skruvade in en frispark till 4–3. Det var hans sjätte mål på tre inhopp, det gör att han toppar skytteligan i Bundesliga.

Två assist av Albornoz

Hannover 96 tog sin första ligaseger för säsongen. Laget vann hemma mot Stuttgart med 3–1. Miiko Albornoz stod för två assist i matchen.