Stjärnan stoppad från spel i natt

Taylor Hall på väg att bli trejdad

Reporter: Per Bjurman

Publicerad:
Uppdaterad:
Taylor Hall.
Foto: TT
Taylor Hall.

NEW YORK. New Jersey Devils-stjärnan Taylor Hall tycks vara på väg att bli trejdad.

Han hölls utanför laget i nattens bortamatch mot Colorado – för att eliminera risken att han skadas innan en affär genomförts.

Det har en längre tid stått klart att New Jersey Devils troligen kommer trejda bort Taylor Hall – Hart Trophy-vinnare så sent som 2018.

Den 28-årige kanadensarens kontrakt går ut efter den här säsongen och någon förlängning verkar han inte vara intresserad av – och hellre än att bara låta lagets störste stjärna gå för ingenting i sommar försöker general managern Ray Shero så snabbt som möjligt byta honom till en klubb med sikte på Stanley Cup-titeln i vår. 

Så det blev visst palaver både i media och bland fans när det efter uppvärmningen meddelades att Hall inte skulle spela nattens match mot Avalanche i Denver. 

Just så brukar det gå till när en trejd äger rum – och dessutom har just Avalanche nämnts som ett lag som är mycket intresserat av hans tjänster.

Någon trejd blev dock aldrig offentliggjord under matchens gång och inte efteråt heller.

Men enligt flera insiders, bland dem Bob McKenzie på TSN, pågår förhandlingar med ett halvdussin lag. Så Hall hölls utanför laget för att eliminera risken att han skadas innan en nära förestående affär genomförts.

Laddar Matchöversikt
Publicerad: