Ändringarna som kan ge sjätte raka segern

Marios Supernytt: • Experten synar V86 på Bergsåker och Solvalla den 16 oktober • Spik • Drag • Superkusken med mera

avTrav365

Publicerad:
Uppdaterad:

Sportbladet-experten Mario ”Super-Mario” Lipovac har gjort succé och spelat in flera miljoner till andelsköparna.

Inför varje V75- och V86-omgång synar ”Super-Mario” omgångarna.

Här är Marios Supernytt inför V86 på Bergsåker och Solvalla den 16 oktober.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Supernytt” på V86. [Extern länk]


Superspiken

Hade gärna bjudit på någon roligare spik här men det blir omgångens största favorit 3 Conrads Rödluva (V86-2) som får blir omgångens superspik.

Det ser väldigt upplagt ut för henne, hon kommer få överta ledningen i ett tidigt skede och sedan siktar dem värsta motståndarna på Breeders’ Crown och vill bara ha ett lopp i kroppen. Det gör att det blir den urtråkiga ”Valla-lunken” och hon vinner utan att ta ut sig. Ett tråkigt lopp som jag tycker inte borde vara med på V86-spelet.

Bortglömda hästen

9 Global Well Off (V86-7) har tampats mot de bästa stona i kullen och har hårdheten. Hon har varit struken för feber men inte stått över några jobb. Hon går bra när hon får ligga på rulle och från detta läge kan det lösa sig prefekt, hennes spurt kommer bita bra och då fäller hon många, kanske alla?


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Supernytt” på V86. [Extern länk]


Superkusken

Jag utnämnde Örjan Kihlström till nyckelkusken i lördags och då vann hann inte något lopp. I kväll utnämnder jag honom till nyckelkusken igen då han kör tre klara favoriter och en som blir hårt betrodd.

3 Conrads Rödluva (V86-2) är omgångens stora lampa, ska vinna detta utan att ta ut sig.

8 Don Fanucci Zet (V86-4) är hans kanske ”sämsta” chans, jobbigt utgångsläge men är given om man garderar ett öppet treåringslopp.

9 Global Winner (V86-6) som jag har förkärlek till, distansen är ett plus och kör Örjan offensivt kan han dirigerar detta den tunga vägen.

10 Missle Hill (V86-8) är en talang som vann på bra sätt senast. Kan runda samtliga om Örjan undviker fartguppen.

Hetaste utrustningsändringen

2 Gazoline Mearas (V86-4) ska man plocka bort bomullen på och även öppna det stängda huvudlaget, det är ett elddop för honom denna gång men faller det väl ut kan han ta sin sjätte raka seger.

Förutsättningarna

Bergsåker och Solvalla delar på kvällens V86-tävlingar. För två veckor sedan gjorde de också det och då hittade ingen åtta rätt. Jag har fått en känsla att på just Bergsåker kan det hända mycket och där kan skrällarna komma i kväll. Bergsåker har ett 200 meter långt upplopp, temperaturen kommer ligga runt fyra grader och det kan komma någon skur. På Solvalla har vi ett upplopp som mäter 196 meter, det ska vara uppehåll och 8 grader.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Supernytt” på V86. [Extern länk]


Läs mer inför kvällens V86:

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

V86

Trav