”Är totalt bortglömd av spelarna på V75”

Marios Supernytt: • Experten synar V75 på Jägersro den 23 november • Spik • Drag • Superkusken med mera

avTrav365

Publicerad:
Uppdaterad:

Sportbladet-experten Mario ”Super-Mario” Lipovac har gjort succé och spelat in flera miljoner till andelsköparna.

Inför varje V75- och V86-omgång synar ”Super-Mario” omgångarna.

Här är Marios Supernytt inför V75 på Jägersro den 23 november.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Supernytt” på V75. [Extern länk]


Superspiken

8 Esprit Sisu (V75-7) var mycket bra senast trots att förberedelserna inte var optimala. Han hade varit struken och man låg väldigt lågt från stallet, då gick han ut och vann den tunga vägen och visade vilken kapacitet han besitter.

Han går säkert framåt med loppet i kroppen och trots spår längst ut bakom bilen är jag inne på att han efter 6-700 meter sitter i ledningen. Därifrån tror jag det är toppchans och spikar!

Bortglömda hästen

10 Demolition Man F. (V75-5) är totalt bortglömd av spelarna. Det kanske beror på att tränaren själv kör men det gjorde han med framgång näst senast när han efter en resa utvändigt om ledaren bara var bäst. Senast höll han farten godkänt efter att han suttit långt bak i kön.

Det snackas om barfota runt om nu vilket är optimalt och när det dessutom ser ut som det kan bli laddning från många håll och en favorit som kan ligga på då är risken stor att tempot blir högt, då bjuds min skräll in och kan slå till. Streckad på en procent är lite väl lågt.

Superkusken

Erik Adielsson blir omgångens superkusk, han är tillbaka i Skåne och kan få en mycket trevlig lördagseftermiddag på Jägersro.

5 Barnacle (V75-2) kan vara en tänkbar skräll. Han avslutade godkänt senast men behöver flyt på vägen för att kunna vinna.

6 Franklin Face (V75-3) är favorit och var bra senast. Det var dock över kort distans och nu har vi ett varv längre, känns inte som något plus för honom. Ett plus är att Erik kör och att det är voltstart då Erik är en av landets bästa i just volt. Han kommer säkerligen få en bra resa men jag tycker han blir för mycket spelad och jag tror han får svårt att vinna.

1 Armani Degato (V75-4) blev för het för tre starter sedan i ledningen och orkade inte, näst senast låg han också på men senast var han lugn. Erik tog positionen utvändigt om ledaren och han vann på ett bra sätt den tunga vägen. Jag tror man tar ledningen från innerspåret och håller han sig lugn då kan han vara hästen att slå för övriga.

2 Deep Pockets (V75-5) höll farten vettigt i Breeders’ Crown-finalen senast. Han har visat att han trivs bäst över kort distans och i ledningen. Nu ser det ut som att han kommer få ledningen men det kan kosta. Gör det inte det då kan Erik mycket väl leda detta från start till mål.

1 Angle of Attack (V75-6) tror jag får svårt att vinna oavsett om Erik kör i ledningen eller släpper den. Dock är taktiken viktig för släpper han till favoriten då har denne en bra chans att vinna. Ska sägas att Angle of Attack har bra form och Berghs hästar går bra för dagen.

8 Esprit Sisu (V75-7) se under rubriken ”Superspiken”.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Supernytt” på V75. [Extern länk]


Hetaste utrustningsändringen

Kommer på 6 Aura S.L (V75-1) som ska tävla med bike och barfota runt om – båda för första gången. Hon har imponerat men det blir svårt att stå emot världsartisten Campo Bahia.

Förutsättningarna

Att det inte blev någon utdelning på femmorna förra lördagen på Bjerke innebär jackpott nu och 40 miljoner till en ensam vinnare.

Tycker omgången ser intressant ut och vi får se världsartisten Campo Bahia göra mini-comeback efter sjukdom, annars är väl omgångens clou Svensk Uppfödningslöpning (V75-4) där tvååringarna ska göra upp.

Jägersro har ett upplopp som mäter 190 meter men det gäller att vara med i främre träffen, många som vinner från just de positionerna på Jägersro. Lycka till!ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Supernytt” på V75. [Extern länk]


Publicerad:

ARTIKELN HANDLAR OM

V75

Trav