”Hon är min fräcka spik på V86 i kväll”

Marios Supernytt: • Experten synar V86 på Bergsåker och Solvalla den 20 november • Spik • Drag • Superkusken med mera

avTrav365

Publicerad:
Uppdaterad:

Sportbladet-experten Mario ”Super-Mario” Lipovac har gjort succé och spelat in flera miljoner till andelsköparna.

Inför varje V75- och V86-omgång synar ”Super-Mario” omgångarna.

Här är Marios Supernytt inför V86 på Bergsåker och Solvalla den 20 november.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Supernytt” på V86. [Extern länk]


Superspiken

7 Ti Punch Broline (V86-4) är min fräcka spik. Hennes form är betydligt bättre än raden och jag är inne på att det är dags att sätta nosen först i kväll. Hon är van tuffa kullkamrater och går ner i klass. Senast var hon ute i semifinalen till Breeders’ Crown där det blev startgalopp. Örjan Kihlström upp är ett plus och råkar hon inte bara ut för positionstrubbel så tror jag hon är bäst. Mycket spelvärd spik till tio procent.

Bortglömda hästen

8 Adrianuknow (V86-3) blir knappt spelad i en öppen spårtrappa. Han körs av Daniel Berglund som inte är känd för de flesta, har ett dåligt utgångsläge och har inte vunnit än, ja det är väl klart han inte ska vara spelad. Det tackar jag för, detta är en fin häst som inte räds detta motstånd utan är en hårding som tål dem flesta upplägg. Han satt fast med allt kvar näst senast och senast var han bra efter galopp.

Daniel ska köra felfritt och sedan hoppas jag han hittar ner i vettigt slagläge, se upp till slut när han kommer och det blir korsdrag i kuponghögen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Supernytt” på V86. [Extern länk]


Superkusken

I kväll utser jag Björn Goop till superkusken man ska ha koll på. Han kör en av de mest betrodda hästarna men har även två andra som blir betrodda. Går igenom hans chanser lite snabbt här under.

5 Chianti (V86-2) har fått nyttigt lopp i kroppen och ser ut att vara på gång. Senast var han godkänd i Gulddivisionen och näst senast blev han slagen i sista steget. Han kan öppna snabbt och skulle han komma till ledningen kan han leda mycket länge.

3 Stardust Melody (V86-4) var bra för tre starter sedan men har galopperat dubbelt efter det. Garderar man loppet ska hon med då hon öppna snabbt och kommer få en bra position, dock tror jag på en annan mer som ni kan läsa under rubriken ”Superspiken”.

8 Digital Globe (V86-6) kör Björn första gången och det är alltid intressant. Hästen var bra vid segern näst senast och senast hängde han med till en fjärdeplats. Tarzan är nöjd med honom men läget drar ner chanserna, tar man några stycken då är han rolig och plocka med.

4 Veritas Grif (V86-8) vann enkelt senast och visar att formkurvan pekar uppåt. Björn upp nu är intressant och skulle han hitta till ledningen kan det vara över, Björn har respekt och då kanske det inte händer mycket i loppet. Man ska dock veta att hon hoppat bakom bilen förut och på en så stor favorit i avslutningen vill man inte ha några minus.

Hetaste utrustningsändringen

Det hetaste jag plockat fram kommer på 3 Lemon Brodde (V86-6) som ska gå med rycktussar för första gången. Han har svarat mycket bra på det i träning och Erik låter nöjd med sin häst inför kvällen.

Förutsättningarna

Dags för V86 igen och det är just nu det hetaste spelet om ni frågar mig. Det är miljonutdelningar varje onsdag nästan och i kväll är inget undantag. Jag tycker det ser intressant ut och det kryllar av roliga drag och singelstreck. På Bergsåker har det skrällt förut och vi har några öppna lopp, upploppet mäter 200 meter och det ska vara några få minusgrader. På Solvalla har vi ett upplopp som mäter 196 meter och här ska det bli några grader varmare. På förhand ser det ut som vädergudarna är med oss och att vi får två fina banor. Lycka till!


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Supernytt” på V86. [Extern länk]


Läs mer inför kvällens V86:

Publicerad:

ARTIKELN HANDLAR OM

V86

Trav