Dagens namn: Maj, Majken
arrow Mitt under julhandeln kom hotet: Skinka, korv, köttbullar och kotletter har injicerats med gift.
arrow TV 4 ger sig in i kampen om jultittarna. På allvar. Med Göran Persson och Bosse Ringholm som vapen och Simpsons i…
arrow Det är inte varje dag ett nytt dansband ser dagens ljus. Särskilt inte ett som försöker förvalta den traditionella…
arrow Är tankarna suddiga? Känns allt som en dimma? Är det tvärstopp med klapparna? Lugn, deppa inte ihop i nattens sena timma.
arrow De dyraste skinkorna var de bästa, enligt Aftonbladets expertpanel. Allra godast var julskinkan från Nibble gård som…
arrow För en månad sedan var Toronto hånat efter alla förluster. Då kallade lagkapten Mats Sundin till ett spelarmöte efter…
arrow Får du ångest efter julbord och knäck? Vi tipsar om hur du kan unna dig julmat och julgotter - utan dåligt samvete.
arrow Många julresor är helt slut -men här fanns det platser kvar ännu den 13 december.
arrow Affärernas julmusik driver de anställda till vansinne. Åtminstone i Österrike.
arrow 15 minuter, plus tid för godiset att svalna Cirka 80 stycken 1,5 dl koncentrerad ananas- och apelsinjuice 3 dl vatten 25…
arrow Nu startar kriget om julklapparna. I går gick startskottet. Tre stora varuhus tjuvstartade med julskyltningen.
arrow Solrosfrö och fräsch talgboll – mums! Sista skalken av julskinkan – nej tack!
arrow NK-konditorn frestar med tryffel, knäck och choklad Konditorn Per Mattsson på NK Bageriet stortrivs med sitt jobb.
arrow På 1940-talet tog det tre veckor att luta långan. Gun Svensson, 80, är tacksam för att man kan köpa lutfisken färdig i…
arrow Mörkt julöl eller vanligt ljust till julmaten? Och ska det vara kryddat eller okryddat brännvin till julbordet?
arrow Du tar vad du har, blandar och värmer. Fördelningen mellan ingredienserna är inte så noga.
arrow 1 paket pizzamix á 250 g 1 paket finkrossade tomater (med basilika) 100 g ost olivolja oregano salt och peppar plus…
arrow Janssons frestelse kan du med fördel förbereda fram till och med steg 6.
arrow Läs om gröten, mandeln, fläsket, lutfisken och dryckerna Den moderna julgranen härstammar med stor sannolikhet från…
arrow Robinsonvinnaren Alexandra Zazzi drömmer om en grön jul: Här får du hennes fräscha recept.
arrow På aftonbladet.se har nära 13 000 röstat om favoriten på julbordet. Och det är skinkan som vinner – i utklassningsstil.
clock 25 min
arrow Finns det en överbliven skvätt glögg i skafferiet är det här ett utmärkt sätt att ta den tillvara.
arrow Nils-Emil Ahlin, tv-kock Tv-kocken och värdshusägaren Nils-Emil Ahlin tycker inte att det är något måste med julmat.
arrow Karin Fransson, köksmästare och tv-kock Hemma hos Karin Fransson, köksmästare och tv-kock, går sillen alltid åt.
<
1
...
99
100
101
102
103
>