Kom i form med Viktklubb på Rhodos

Publicerad:
Uppdaterad:

Häng med Josefine, Leila och Mårten till Rhodos den 30 september - 7 oktober 2017!
Ge dig själv en kick – följ med Viktklubb på årets roligaste och mest inspirerande resa till Rhodos, TUI Magic Life Plimmiri. Kom hem fylld av ny energi och motivation att börja eller fortsätta ditt nya, starkare och gladare liv.

Nu är den äntligen här! Viktklubbs egen hälso- och träningsresa i samarbete med FeatureFamiljen och TUI Magic Life till underbara Plimmiri på Rhodos.
Vi hittar träningslusten och motivationen, lär oss mer om kost, vikt och träning, blir mentalt starkare, gör yoga, mediterar och dansar loss.
Tillsammans med Viktklubbs dietist och några av Sveriges bästa tränare och inspiratörer får vi en vecka fylld av allt som gör livet starkare, roligare och friskare. Att träna, skratta och umgås med likasinnade under en vecka i solen är bland det bästa vi kan göra för välbefinnande. Oavsett om du vill göra en nystart, hitta motivationen eller bara ge dig själv en klapp på axeln så är det här resan för dig.
Med på resan är Viktklubbs redaktion och vår alldeles egna dietist Josefine Jonasson som lär oss att bli mer mat- och viktsmart. Vi kommer att få träna tillsammans med både personliga tränaren och hälsocoachen Mårten Nylén samt enormt inspirerande PT:n Leila Söderholm, träningsexpert här på Viktklubb men också känd från TV4. Vi får dansa oss lyckliga och starka med Cecilia Ehrling som vi lärt känna från Let's dance och göra medicinsk yoga som alla kan göra med Challe Lundholm.
Dessutom tränar vi vattengympa, lyssnar på givande föreläsningar, joggar eller promenerar längs strandpromenaden, äter god och nyttig mat och hittar nya vänner vid de gemensamma middagarna.
Resan är perfekt även för dig som åker ensam, ett fullspäckat program och massor av likasinnade väntar på dig. Investera i dig själv. Missa inte chansen att följa med oss på årets bästa och roligaste resa.
Hoppas att vi ses!
Viktklubbsgänget
 

TILL BOKNINGEN  >>

Just nu! 1 000 kr i rabatt för dig som Viktklubbsmedlem
Ange den e-postadress som du loggar in med på Viktklubb i samband med bokningen för att ta del av rabatten. Rabatten gäller även för ev resesällskap som ingår i samma bokning. OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn.

OM RESAN

När: 30 september - 7 oktober 2017
Var: Hotell TUI Magic Life Plimmiri TTTT+ på Rhodos
Pris: Just nu! 12 495 kr (ord pris 13 495 kr)*
Vad som ingår: All inclusive, flyg, transfer, fullspäckat program med aktiviteter och föreläsningar
Flyg från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Luleå och Norrköping
 

ALLT DETTA INGÅR

– Flyg t/r från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Luleå och Norrköping
– 1 bagage á 1 väska om 20 kg
– Måltid ombord t/r
– Transfer flygplats-hotell t/r
– Del i dubbelrum
– All inclusive (alla måltider, mellanmål, all dryck till måltider och i barer samt fri tillgång till vatten och kaffe/te ingår)
– Deltagande på alla dans- och träningspass samt föreläsningar och workshops enligt program
– Service av TUIs, FeatureFamiljens och Viktklubbs personal på plats
– Goodiebag och träningsmatta
 

PRIS

Dubbelrum för 2–3 personer med balkong eller markterrass
Just nu! 12 495 kr (ord pris 13 495 kr)*

Priset avser 1 vecka, 30 september - 7 oktober 2017, från vald avreseort. Priset är per person.

Vad väntar du på? Resan har ett begränsat antal platser så boka redan idag för att säkra din plats på vad vi lovar blir en av dina roligaste veckor 2017!
Vi har ju dessutom en rabatt på 1 000 kr, endast för dig som Viktklubbsmedlem och ditt eventuella resesällskap*.
 

TILL BOKNINGEN  >>

Just nu! 1 000 kr i rabatt för dig som Viktklubbsmedlem
Ange den e-postadress som du loggar in med på Viktklubb i samband med bokningen för att ta del av rabatten. Rabatten gäller även för ev resesällskap som ingår i samma bokning. OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn.

VI SOM INSPIRERAR DIG

Mårten Nylén
Hela Sveriges leende ninja som med hela fyra säsonger i tv-programmet Biggest Loser har skapat några av världens största viktresultat och som expert i tv-succén Ninja Warrior har skapat rörelseglädje även utanför världens tuffaste hinderbana. Mårten Nylén tränar och coachar människor varje dag till hälsa, glädje och livskvalitet.
På resan håller Mårten pass i "Smart Träning" som är en smart styrketräning som passar alla oavsett nivå och person. Enkla men supereffektiva övningar sammansatta i olika upplägg för att kunna utföras varje dag. Varken redskap eller tidigare erfarenhet behövs för detta pass.

Josefine Jonasson
Josefine är legitimerad dietist och har varit med oss på Viktklubb sedan starten 2003. Josefine brinner för att få människor att upptäcka sin egen styrka och förmåga att förändra sig och vill få oss att skapa den bästa versionen av oss själva. På resan kommer hon att ge dig massor av tips och inspiration när det gäller kosten i ett flertal föreläsningar och workshops.

Leila Söderholm
Som träningsexpert här på Viktklubb och i TV4 har hon coachat hundratals människor till ett hälsosammare liv. Med Leila blir träningen enkel, effektiv och superrolig. Hon motiverar oss och vi får massor av konkreta tips att ta med hem. Träning ska kunna utföras av alla och överallt, det är Leilas filosofi.

Cecilia Ehrling
Dansproffset Cecilia har dansat fram flest vinnare i Let's dance. Hon kommer att få oss att dansa loss till disco, bollywood, latino och afro. Lätt och rolig träning som alla kan vara med på.

Challe (Charlotte) Lundholm
Hälsoinspiratör, yogalärare och fd chefredaktör på tidningen ToppHälsa. Med en medicinsk typ av yoga och meditation som alla kan göra kommer hon att ge dig enkla verktyg och hälsoknep för ett skönare, friskare och gladare liv.

Boka din resa idag! Till bokningen  >>

Just nu! 1 000 kr i rabatt för dig som Viktklubbsmedlem*
*Ange den e-postadress som du loggar in med på Viktklubb i samband med bokningen för att ta del av rabatten. Rabatten gäller även för ev resesällskap som ingår i samma bokning. OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn.
Viktklubb gör resan i samarbete med:

Sidan uppdateras löpande med ytterligare information om resan.
 

Uppdaterad senast: 2017-02-10

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Resor

Träning

Hälsa

Rhodos