Elisa Amorelli
▸ Hela listan – vilken glass kommer du att sakna mest?
▸ Kocken Filip Poon: ”Det förstör hela rätten”
▸ Äntligen fredag igen! Det ska firas med något riktigt gott på middagsbordet. Men vad?
▸ Hon la juristkarriären på hyllan för att satsa på matlagning. Nu står Christin Kashou med Mästerkocks-statyetten i handen – redo att publicera sin första kokbok.
▸ Brukar du också kickstarta träning och kostschema – för att sedan snabbt falla tillbaka i gamla mönster?
▸ Godisförsäljarna: “Har så sjukt mycket att göra”
▸ Törsten efter påskmust är starkare än någonsin. Allra mest ökar försäljningen av sockerfria varianter.
▸ Här hittar du tips och recept på hur du gör påskbordet lite mer hållbart.
▸ Över två miljoner höns har slaktats på grund av fågelinfluensan. Nu finns flera frågetecken kring hur långt äggen kommer att räcka.
▸ Årets påskbord ska bli det godaste någonsin. Vill du veta hur? Fråga kocken Mattias Larsson
▸ Påskens goda sill – kom-i-håg-lista för en lyckad sillbuffé
▸ Chips och jordnötter i all ära. Men vet du vad som faktiskt passar till din dryck kommer ölkvällen tas till nästa nivå.
▸ ”Brinken-bakar-Emma” våffelchattade med Aftonbladets läsare
▸ Leverantörerna svarar på när du senast måste lägga din beställning för att garanterat ha maten till påsk
▸ Experten: Så får du en nystart med nyttigare rätter
▸ Att låta degen långjäsa låter kanske både jobbigt och tidskrävande. Men det är precis tvärtom, menar kokboksförfattaren Maria Blohm.
▸ Mästerkocken Sofia Henriksson svarar på läsarnas frågor om bästa helgmaten.
▸ Experten Lise Ljungman guidar oss till de största öltrenderna 2021
▸ Mattias Larsson tipsar om vad du kan laga istället för lamm, lax och köttbullar. Lika gott som originalet – men snällare mot klimatet.
▸ Den klassiska påskmaten kan enkelt bli ännu godare. Allt du behöver är kockens bästa knep och kom-i-håg-lista
▸ ”Minskar din klimatpåverkan med 20 procent”
▸ Hemmabagaren Martin Johanssons 7 bästa tips till ett lyckat brödbak
▸ Matprofilen ger sina bästa tips inför helgens matlagning
▸ ”Plocka ett recept från någon galen kokbok så får ni skratta lite också”
▸ Matbloggaren Kristina Risberg ger sina bästa tips för att göra hemmalunchen lite godare och lite smartare.
▸ ”På förstaplatsen hamnade något många förmodligen kan känna igen sig i.”