... loading
Annons / kommersiellt innehåll

Black Friday

26. november 2020

...
... loading

Populära erbjudanden 🔥🔥🔥

Black Friday Sverige 2019

Black friday har blivit en av Sveriges största shoppingdagar då många butiker har extra stora reor, erbjudanden och rabattkoder på de mest populära produkterna. Black Friday kommer ursprungligen från USA (som många andra shopping fenomen), och är för många början på den hektiska julklappshandeln. I Sverige tog dagen först fäste på riktigt i 2013 då många stora svenska e-handelsföretag hade specialerbjudanden utöver det vanliga dagen till ära. Sedan dess har antalet nätbutiker och specialerbjudanden bara ökat för varje år och idag kan nog dagen kallas för “Sveriges största köpfest”.

Black Friday infaller alltid efter Thanksgiving på den sista fredagen i november månad, och i år är datumet satt till den 29 november. Många grymma specialerbjudanden börjar poppa upp i nätbutikerna vid runt midnatt, natten till Black Friday. Trafiken till de olika nätbutikerna är under dagen enorm och de olika butikerna lägger upp nya erbjudanden löpande under hela dagen. Därför rekommenderar vi att du under hela dagen håller utkik på vår sida, för att få med dig de bästa dealsen!

När är Black Friday?

I år äger Black Friday rum under följande datum: 29 November 2019. Men du kan ofta börja att handla med riktigt bra rabatt redan från måndag den 25 november till måndag den 2 december då många butiker börjat med “Black Week”, “Black Weekend” och “Cyber Monday”.

Black Friday har blivit Black Week

Den stora köpdagen har blivit så populär att de flesta butiker även har specialerbjudanden och andra super deals under hela veckan. Vi rekommenderar dig att redan nu anmäla dig till butikernas egna nyhetsbrev, följa med i sociala medier och självklart besöka denna sidan regelbundet för att få med dig de mest aktuella erbjudandena. Några av butikerna informerar i god tid om vilka erbjudanden de kommer att ha men som regel är de hemliga helt fram till den stora dagen.

Det kommer vara fullt tryck på grymma erbjudanden, rabattkoder och reor under hela veckan. Ser vi tillbaka på 2018 så hade CDON många timmes erbjudanden, Nelly hade olika dagserbjudanden och Åhlens hade riktigt många bra erbjudanden genom hela veckan - det finns alltså något för alla under Black Friday och det gäller bara att vara på hugget!

Tips inför Black Friday

Är det första gången du tänker ge dig in i Black Friday världen och är osäker på hur du skall göra det på bästa sätt? Du kan vara lugn. Vi har samlat våra 4 bästa tips nedan:

  1. Du kan ofta kombinera Aftonbladet rabattkoder med butikernas egna rabatter. Då kan du spara mycket pengar!
  2. Många butiker kör timmes erbjudanden - vi ger dig en liveuppdatering dygnet runt!
  3. Shoppa smartare med lojalitetsprogram som Kickback - och få pengar tillbaka på det du handlar!
  4. Genom att använda Prisjakt för att jämföra pris på olika produkter kan du spara mycket pengar. Det är viktigt att hålla sig uppdaterad på priser och produkternas prishistorik!

Populära produkter under Black Friday

Elektronik är en väldigt populär kategori under denna fredagen i november. Är du ute efter tv, hörlurar, eltandborste, Playstation, Nintendo, Ipad, Iphone, Airpods, Moccamaster, eller Apple Watch är det under denna dagen du ska slå till!

Förutom elektronik så är också kläder och skor en populär kategori under köpfesten. Många online butiker sänker priserna under denna veckan på både herr och damkläder från kända varumärken. Passa också på att fynda adidas skor, Nike skor och Ecco skor.

För att få det absolut bästa priset under Black Friday rekommenderar vi dig att redan nu bevaka dina favoritprodukter på Prisjakt.

Populäraste butikerna som svenskar handlar i på Black Friday

Elgiganten

Elgiganten brukar varje år utnyttja Black Friday till fullo och ha riktigt vassa erbjudanden på en rad eftertraktade produkter som tv, mobiltelefoner och datorer.

Media Markt

Media Markt var en av de första butikerna som hade specialerbjudanden under Black Friday i Sverige. Det blir inga undantag i år och du kommer kunna fynda vitvaror, gaming produkter och de senaste tekniknyheterna till pangpriser!

Netonnet

Netonnet är en butik som har satsat stort på Black Friday och sämre blir det inte i 2019. Fynda hemelektronik hos Netonnet under veckan till riktigt billiga priser.

Sonos

Tänker du köpa nya högtalare? Sonos brukar ha många bra Black Friday deals och har dessutom grymma högtalare.

HM

HM är en butik som vanligtvis inte kör så mycket specialerbjudanden och reor. Men HM brukar slå på stort under hela Black Week med utvalda grymma deals varje dag!

XXL

Hos XXL kommer du hitta många erbjudanden under Black Friday/Black Weekend på olika sportprylar och vildmarksutrustning.

Stadium

Spara pengar under Black Friday rean hos Stadium! Fynda produkter inom kategorier som träning, vinter, utrustning med mera.

Åhlens

Är du ute efter kläder och skönhetsprodukter under Black Friday? Då är Åhlens butiken för dig! Förra året hade Åhlens upp till 50% rabatt på nästan hela sortimentet!

Prisjakt

Ett stort tips är att alltid kolla in Prisjakt inför Black Friday för att jämföra priser på varorna du önskar köpa. Vi kommer också att samla de bästa priserna från Prisjakt här hos oss, så att du har all information du behöver inför Black Friday på en och samma sida!

Fynda julklappar

I år faller Black Friday relativt sent i slutet av november vilket gör det till en perfekt dag att kombinera med julklappshandeln. Var därför ute i god tid och säkra de bästa priserna redan nu så slipper du stressen dagarna innan julafton. Passa dessutom på att handla online, så slipper du köer och kaos och kan handla i lugn och ro framför skärmen. Nätbutikerna är dessutom dygnsöppna vilket betyder att du kan shoppa det du behöver när tiden sträcker till. Nätbutikerna erbjuder ofta fri frakt, gratis retur och några har också prisgaranti. Prisgarantin gäller ofta i 30 dagar och det betyder att om produkten du köpt blir billigare efter Black Friday kan du få pengarna tillbaka. Om du är osäker på priset, kolla alltid in Prisjakt innan du handlar!