Aftonbladet Family – ditt stöd i familjepusslet

Publicerad:
Uppdaterad:

Småbarn | Family

Familj och relationer berör alla – ändå känner vi oss många gånger vilse i familjebubblan.

Aftonbladets nya sajt Family vill finnas där för alla som behöver råd, pålitlig information och igenkänning i vardagen.

– Det finns ett otroligt intresse för alla familjerelaterade frågor, säger Lena K Samuelsson, Aftonbladets publisher.

Familjelivet är lika komplicerat som det är härligt.

Vi oroar oss över om vi är tillräckligt bra, om våra barns beteenden är normala och varför andra ibland verkar klara av vardagen så mycket bättre.

Vi kämpar med att vara en egen person och att samtidigt vara en bra och ansvarsfull förälder, bonusförälder, vän, morbror eller dotter.

Vi på Aftonbladet Family hoppas kunna vara en stöttepelare som tipsar, pushar och tröstar både när vardagen krånglar och när den är som bäst.

Genom krönikor, poddar, nyhetsartiklar och reportage relaterade till föräldraskap och barn vill vi erbjuda läsarna det bästa för familjen.

”Stort intresse för familjefrågor”

– Det finns ett otroligt intresse för alla familjerelaterade frågor i dag men det finns för få kvalitativa alternativ att vända sig till med sina frågor, sin oro och sina glädjeämnen. Family svarar mot det här behovet och är en satsning som rimmar perfekt med Aftonbladets ambition om att göra livet lite lättare för våra läsare och användare, säger Lena K Samuelsson, publisher för Aftonbladet.

Lena K Samuelsson, Aftonbladets publisher.
Foto: Lotte Fernvall / LOTTE FERNVALL/AFTONBLADET
Lena K Samuelsson, Aftonbladets publisher.

Family kommer att erbjuda innehåll med stor variation, här finns allt från tips kring sömn, mat och faser till guider om hur du bäst hanterar föräldraförsäkringen och diskussioner om skärmar och rätten till sin kropp. Vi har också skapat en namngenerator för alla som har svårt att välja namn till sin bäbis och kommer att anordna chattar, tv-inslag och poddar med barnpsykologer, läkare och andra specialister.

Roligare och enklare vardag

– Vi skapar en sajt där jag själv vill hänga, vilket är en dröm som projektledare. Min privata värld kretsar kring föräldraskapets alla faser och funderingar och att få ägna dagarna åt att räta ut dessa frågetecken gör mitt liv roligare och enklare - vilket jag hoppas det även ska betyda för läsarna. Jag är så oerhört glad att äntligen få lansera, säger Ylva Niklasson, projektledare för Aftonbladet Family.

Foto: Bj rn Lindahl / AFTONBLADET
Ylva Niklasson, projektledare Aftonbladet Family.

 

Från och med idag är du varmt välkommen in i Familys värld, vi hoppas att du ska trivas. Har du idéer och tankar får du jättegärna höra av dig till oss på family@aftonbladet.se.


  Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Vill du få ännu fler artiklar och erbjudanden från Aftonbladet Family? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev med artiklar, poddar och mycket mer!

Publicerad:

LÄS VIDARE

Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Krönikor, läsarhistorier och experternas tips relaterade till föräldraskap och barn.

MER OM FAMILY