Pop It Fidget Toy: Leksaken alla vill ha

Allt du behöver veta om årets trendigaste leksak

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Foto: Amazon

Kommersiell text (läs mer här)

Alla vet hur tillfredsställande det är att poppa bubbelplast. Nu finns en smart leksak med samma härliga popp-effekt - och alla vill ha den!

Här är allt du behöver veta om leksaken alla barn trånar efter just nu.

Pop It

Till shoppen

Precis som med allt annat så finns det trender bland leksaker. Barn har spelat kula, bytt Pokémonkort, hoppat rep, lekt med hästar, dockor och bilar. På senare tid spelar barnen fler och fler mobilspel, vilket ökar skärmtiden där hemma. Men till många föräldrars glädje har nu en annan typ av leksak blivit populär.

Leksaken kommer helt utan skärmar och har bubblor som ger ifrån sig ett poppande ljud varje gång du trycker på dem. Men vad är det egentligen för något? Hur kan man använda den och varför älskar barn den så mycket? Här följer en guide för alla föräldrar som vill förstå vad barnen där hemma tjatar om.

Klicka här för att köpa Pop It Fidget Toy till barnen. [Extern länk]

Foto: Partykungen/Stor & Liten
Till shoppen

Lugnar stressade och rastlösa barn

Leksaken Pop It Fidget Toy, som är tillverkad i smart silikon, har funnits ett antal år men varit mest populär i USA och Asien. Syftet var att tillverka en leksak som lugnar stressade och hyperaktiva barn och fungerade ofta som ett verktyg för att elever skulle kunna behålla koncentrationen i skolan. Nu kommer leksaken till Sverige och gör redan stor succé bland alla barn (och vuxna).

När du klämmer på den så ploppar "plopparna" ut på andra sidan och tillbaka när du trycker på motsatt sida. Det poppande ljudet som uppstår varje gång du trycker ner en ring påminner om ljudet från bubbelplast, som vi alla suttit och klämt på någon gång.

Här kan du låta barnen välja sina favoriter och handla online. [Extern länk]

Till shoppen

Bra leksak för barnen

Pop It Fidget Toy innehåller inga giftiga material/kemikalier och är helt smaklös (vilket är bra för barn som vill smaka på allt.) Dessutom kan du snabbt bota rastlösa händer, ångestfyllda kroppar och stressade hjärnor med den poppande leksaken. Poppa och vänd, poppa och vänd, poppa och vänd.

Det är helt enkelt en rolig liten mackapär som håller barnen sysselsatta många timmar. Pop It Fidget Toy finns i många härliga former och färger och funkar för både stora och små händer. Trots att det är en leksak, är poppandet precis lika tillfredsställande för vuxna. Kanske något för stressiga dagar på hemmakontoret?

Välj storlek och färg och handla Pop It Fidget Toy enkelt här. [Extern länk]

Till shoppen

Så kan en Pop It Fidget Toy hjälpa dig som förälder

Till shoppen

Det finns många tillfällen när en Pop It Fidget Toy kommer väl till pass.

  • Långa bilresor när barnen är otåliga och stressade i baksätet. Efter trettio ”Är vi framme snart?” kan en poppande leksak lugna de flesta resenärer. Det poppande ljudet är inte heller störande för de runt omkring, vilket gör att bilresan kan fortsätta på ett lugnt och fint sätt ända fram till slutdestinationen.
  • När barnen kommer hem från skolan är de ofta både hungriga och raslösta. Jobbar du hemifrån och behöver några timmars lugn och ro innan det är dags för middag? En Pop It Fidget Toy löser problemet.
  • Har ungarna svårt att varva ner på kvällarna? Är det spring och skrik och fem olika böcker innan de ens försöker somna? Den poppande leksaken är framtagen just för att lugna rastlösa sinnen och kan göra barnen trötta i lagom tid till läggdags. Prova redan ikväll!
  • Har ni spelat alla sällskapsspel tusen gånger och är sugna på något nytt? Med en Pop It Fidget Toy kan du faktiskt spela många olika spel, på samma leksak. Tävla i tre i rad, vem som trycker ner alla bubblorna först, eller prova varianten där du ska få din motspelare att poppa den sista bubblan.

Handla Pop It Fidget Toy till barnen hos Stor & Liten här. [Extern länk]

Till shoppen

Så här spelar du Pop It Fidget Toy game

Publisert:

Aftonbladet

/

Family

/

Kommersiell text (läs mer här)

LÄS VIDARE

Barnkläder: 7 bra tips inför sportlovet

Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Krönikor, läsarhistorier och experternas tips relaterade till föräldraskap och barn.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Kommersiell text (läs mer här)

Leksak

Stress

Spel

MER OM FAMILY

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Aktivera barnen på sommarlovet

Leksaker som ger dig smarta barn: 7 tips

Böcker alla föräldrar borde läsa