Tips på julens viktigaste prylar

Allt du behöver för en riktigt god jul

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Klapparna fixade och julmaten inhandlad? Glöm inte alla andra viktiga detaljer som sätter guldkant på julhelgen.

Här är den ultimata listan på sakerna du behöver för ett lyckat firande.

Glöggmuggar

Glöggen blir lite godare i fina muggar – missa inte dessa trendiga glasmuggar med fyra olika Mumin-motiv. Glaset är perfekt att använda som glöggmugg, men funkar också utmärkt till kaffe eller andra drycker.
Köp dem hos Cervera här!

Kabelvridare

Har du sedan första advent stört dig på att julstjärnan i fönstret hänger snett? Då behöver du en smart kabelvridare från Markslöjd som får dina stjärnor att hänga rakt och utan att snurra.
Köp den hos Markslöjd direkt här!

Smart adventsljusstake

Stumpastaken är en stilfull och praktisk ljusstake speciellt framtagen för ljusstumpar, korta ljus och små ljus. Ljushållaren passar även för värmeljus och helt nya ljus. Den här ljusstaken har plats för fyra ljus och passar perfekt som adventsljusstake. Stumpastaken är tillverkad av 100 % returaluminium och riskerar inte att ta eld när ljusen brinner ned. Brandsäkert och bra.
Köp den hos Cervera här och kolla in våra tips på adventssljusstakar här!

Skön julklänning

En skön och mysig julklänning är det perfekta plagget för att få plats med all julmat, samtidigt som du håller stilen hela julhelgen.
Klicka hem denna svarta skönhet hos Cellbes här och kolla in alla våra tips på mysiga julklänningar här!

Brandsläckare

Under december är det vanligt med bränder i kök, ljusstakar och julbelysning. Tänk på säkerheten under julhelgen och investera i en smart brandsläckare. Eimdalls pulversläckare på 2 kg är anpassade för mindre bränder och kan både rädda liv och hushåll. Här kan du läsa mer om brandsäkerhet i hemmet i jul och här nedan kan du beställa din brandsläckare.

Änglaspel

Stämningsfullt änglaspel som snurrar och plingar när det är tänt. Det klassiska änglaspelet har funnits sedan 40-talet och är sedan länge en svensk jultradition och dekoration till advent. Fyra ljus ingår.
Köp det hos Cervera här!

Tips!

Nu finns det klassiska änglaspelet även med Mumin-figurer!
Beställ hos Cervera här!

Strumpbyxor

Strumpbyxorna går alltid sönder vid fel tillfälle. Se till att ha några extra i lager så att du snabbt kan byta om ifall du får en reva mitt under julklappsutdelningen. Här är ett smart 3-pack tillverkade av återvunnen polyester.
Köp dem hos Åhléns här!

Trancherset

Akira trancherset från Dorre med redskap för grillmästarens vanligaste behov. Perfekt för att skära upp julskinkan på julafton. Knivarna är tillverkade av rostfritt stål och plasthandtag med trämönster.
Köp hos Cervera här!

Julstrumpa

Snygg julstrumpa med tidlöst och stilrent motiv som föreställer en vit silhuett av en ren mot en röd bakgrund. Julstrumpan har även en praktisk ögla som gör den enkel att hänga upp.
Klicka hem den från Cdon här!

Nötknäckare

Det är alltid någon som vill äta nötter på julafton. Tur att du är förberedd med en smart nötknäckare! Här är en traditionell nötknäckare med ergonomiska handtag, som enkelt knäcker alla typer av nötter.
Köp den hos Cervera!


Publisert:

LÄS VIDARE

Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Krönikor, läsarhistorier och experternas tips relaterade till föräldraskap och barn.