Mors dag-present: Bästa tipsen till mamma

Uppdaterad 2022-05-03 | Publicerad 2020-05-24

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Mammor förtjänar kärlek alla dagar!

Söndag den 29 maj är det mors dag och då får vi uppvakta våra mödrar med blommor, kramar och kanske en fin present?

Här är 9 bra tips på fina gåvor till mors dag.

Presentkit från Elemis

Överraska med ett härliga hudvårdsprodukter från Elemis i stället för en blomma. Kitet är förpackat i en blommig väska från Rixo och innehåller rengöing, peeling, lyxig ansiktsolja, återfuktande crème. Läs mer och beställ kitet här hos Lyko!

Fler tips på skönhet till mamma?

Kolla in alla våra presenttips inom skönhet och hudvård hos Wellness här!


Silverhalsband

Överraska mamma med ett vackert silversmycke som håller riktigt länge. Ett fint minne av er kärlek och en fin detalj att bära varje dag, året runt. Detta halsband från Hallbergs collection är i klassisk och tidlös design i rhodinerat silver med en gnistrande vit topas som, läs mer och beställ det här.


Presentkort på kaffe

Ett presentkort på kaffe är den perfekta gåvan till alla kaffeälskande mammor. Varje månad dimper det ned en ny spännande kaffeblandning direkt i brevlådan. Kaffet varieras månad för månad så att mamma får smaka olika kaffebönor eller blandningar från världens alla hörn.


Sköna tofflor

Fluffiga tofflor i slip in-design som passar perfekt till en frusen mamma. Läs mer och köp dem hos Nelly.

Presentkort på Storytel

Perfekt till mamman som älskar böcker! Storytel har massor av ljud- och e-böcker att lyssna och läsa. Ge bort ett presentkort som skickas till dig eller mamma via mejl. Läs mer och köp här.


Fin necessär

Fin necessär från svenska märket Bon voy med en urtagbart och tvättbart foder som gör att necessären håller sig fräsch länge, perfekt till sommarsemestern. Necessären finns i flera storlekar och färgkombinationer. Läs mer och köp här.


Hylla mamma!

En hjälpande hand, en trygghet när det blåser och en bästa vän. Här är mamma-böcker med vackra citat och värmande kärlekshyllningar, och mysiga fyll-i-böcker där du kan själv kan berätta med egna ord varför just din mamma är bäst. En mycket uppskattad och personlig present på mors dag.


Har du svårt att välja? Satsa på en blomma!

En vacker blombukett är alltid en uppskattad gåva på mors dag – särskilt om du inte har möjlighet att uppvakta henne på plats. Välj bukett hos Interflora och beställ ditt blommogram enkelt online, så levereras presenten direkt hem till mamma på den stora dagen. Lägg till choklad, bubbel och nallar för att göra din gåva till mamma så personlig som möjligt.

Beställ ditt blombud hos Interflora här!


Här hittar du fler tips inom skönhet och hudvård till mamma på mors dag!

LÄS VIDARE