Signa upp för Aftonbladet Familys nyhetsbrev – få tre månader SF Kids Play

Prenumerera på vårt veckomejl – få fri tillgång till streamingtjänsten

Av: Malin Wigen

Publicerad:
Uppdaterad:

Relation | Family

Signa upp dig för Aftonbladet Familys nyhetsbrev – och i ditt första mejl får du tillgång till fritt SF Kids Play i tre månader.

Genom att signa upp dig för Aftonbladet Familys nyhetsbrev kan du och familjen få tillgång till SF Kids Play i tre månader – helt fritt. Det är ingen bindningstid.

SF Kids Play är en streamingtjänst som erbjuder dig och dina barn hundratals timmar film och serier. Det finns allt från klassiker till nyheter – men även rörelsevideos som ska inspirera till rörelseglädje samt böcker du och dina barn kan läsa eller lyssna på.

Tjänsten går att använda offline vilket gör att ni kan använda den under resor. Dessutom finns föräldrarkontroller som ger dig som förälder möjlighet att påverka ditt barns tittande.

Genom att signa upp dig på Aftonbladets nyhetsbrev kan du få SF Kids Play i tre månader.
Genom att signa upp dig på Aftonbladets nyhetsbrev kan du få SF Kids Play i tre månader.

Prenumerera på nyhetsbrevet – och få SF Kids Play

SF Kids Play finns i Sverige, Norge, Finland och Danmark och är tillgänglig på dator, mobil, surfplatta och Apple TV. Så tar du del av erbjudandet:

  • Signa upp dig för Aftonbladet Familys nyhetsbrev här, där du en gång i veckan får de senaste snackisarna om familjelivet, intressanta diskussioner, ny forskning, förmånliga erbjudanden, informativa poddar och annat – allt som helt enkelt gör familjelivet roligare, lättare och tryggare.

  • Anmäl dig till nyhetsbrevet senast den 2 maj så får du en länk som leder dig till en fri testperiod av streamingtjänsten redan i första veckomejlet som kommer varje tisdag. Obs. Erbjudandet gäller endast nya kunder.

  • Abonnemanget förlängs automatiskt efter perioden till en kostnad på 69 kronor per månad – men kan sägas upp när du vill då det inte finns någon bindningstid.


  Familys nyhetsbrev

Aftonbladet Family är för dig som vill hålla dig uppdaterad om allt som rör familjelivet. Klicka här för att ta del av vårt nyhetsbrev.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Krönikor, läsarhistorier och experternas tips relaterade till föräldraskap och barn.

MER OM FAMILY