Här ger fostret sina föräldrar fingret

Hälsningen från magen

Publicerad:
Uppdaterad:
Jess och David.
Foto: Kennedy News and Media.
Jess och David.

Familj

I stället för att ge tummen upp bad Jess och Davids ofödde son dem att ”dra åt helvete” under ultraljudet.

– Vi blev rätt chockade, säger Jess.

Precis som i Sverige råder det coronarestriktioner på sjukhusen i England som bland annat innebär att partnern inte får följa med på planerade ultraljud.

Detta gjorde att Jess Johnson, 24, betalade för en privat ultraljudsundersökning i 4D så att hennes fästman David Lewis, 23, skulle få se deras bebis.

Paret blev minst sagt chockade över vad de fick se. Efter att ha dolt sitt ansikte under nästan hela ultraljudet gav sonen dem fingret. Jess, som är i vecka 38, tror att det var hans sätt att säga att han var trött på att vara i centrum.

– Fem minuter innan det var över gav han oss långfingret som om han ville säga ”nu räcker det mamma och pappa, lämna mig i fred”.

– Strax efter han pekat finger tog han ned det igen, det var som att han ville förmedla ”Jag menade inte det”, att han visste att det var dumt men inte kunde låta bli. När han väl är född kommer jag skratta åt honom mer än något annat, säger hon till Daily Mail.

Foto: Kennedy News and Media
Här ger han fingret åt föräldrarna.

Jess, som är i vecka 38, säger att de båda ser fram emot att träffa sin son. David håller med, han berättar att han blev känslosam över synen av sitt barn – trots fingret.

– Jag såg ögonblicket när han visade fingret. Jag skrattade. Jag var chockad – även hon som utförde ultraljudet kunde inte tro sina ögon. Jag har för mig att hon tog en bild själv för att hon inte kunde fatta att han gjorde så.

Båda David och Jess tror att sonen tar efter Davids personlighet, då han uppvisat både en ”fräck och envis” sida, som sin far. David har stolt visat upp bilden för alla.

– Alla har blivit chockade på ett bra sätt över att han lyckades göra så. Vi kan knappt vänta tills han är här, det är en livsförändring. Det kommer att bli fantastiskt, säger David till Daily Mail.


  Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Aftonbladet Family har skapat ett nyhetsbrev med erbjudanden, veckans snackisar och bästa krönikor. Klicka här för att få del av detta kostnadsfritt varje tisdag!

Publicerad:

LÄS VIDARE

Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Krönikor, läsarhistorier och experternas tips relaterade till föräldraskap och barn.

ÄMNEN I ARTIKELN

MER OM FAMILY